| | |
|
Daiva Kalinauskaitė
2007 12 18 14:09
Mindaugas Eglinskas rašo: | ego rašo: |
taip susimasčiau - a gal laikas paviešinti visą senbuvių mėgstamų produktų sąrašą, kad toks pvz., kaip mano asmenuo kada nors jei nutaikysiu proga išdrįsti, kad žinočiau, ką į lauknešį dėtis |
Svarbiausia nepamiršti savęs ir geros nuotaikos O toliau jau tikrai visai nebesvarbu ką pasiimti, ar fotoaparatą, ar vyno, ar linkėjimų ar dar ko kito. Ir čia ne senbūviams, o visiems kartu
O išdrįsti manau visada verta |
Mindaugai, kartais islipi is lovos ne ta koja ir gali tik apie latviska alu galvot =)
beja, o maziems butu ten ka veikt...?
raudonas vynas gerai,- baltas geriau =)))
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
MP
2007 12 18 14:30
raudonas vynas - velvia, provia VC, ir visi kita kas turtinga ir sodru. baltas - geriausiu atveju "reala".
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Julija Mirkt Mirkt
2007 12 18 14:53
MP rašo: | raudonas vynas - velvia, provia VC, ir visi kita kas turtinga ir sodru. baltas - geriausiu atveju "reala". |
busiu labai nekultūringa. labai atsiprasau, bet nesupratau siu zodziu. truksta isprusimo:(
tad dziaugiuosi kad turiu savo megstamus vynus. kuriuos ir atsnesiu
o is jusu tokiu ir laukiame:)
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
MP
2007 12 18 14:58
cia truputeli pokstas - vynai kaip ir visa kita yra skonio reikalas, norejau idurti tiems, kad sake, kad baltas yra geriau noreciau ateiti, nezinau ar pavyks. buciau su raudonu vynu.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
vaitieka
2007 12 18 15:11
MP rašo: | cia truputeli pokstas - vynai kaip ir visa kita yra skonio reikalas, norejau idurti tiems, kad sake, kad baltas yra geriau noreciau ateiti, nezinau ar pavyks. buciau su raudonu vynu. |
čia man vienam skamba panašiai kaip į pasimatymą einančių asmenų patikslinimas, pagal kokį rūbą galima identifikuoti?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Julija Mirkt Mirkt
2007 12 18 15:22
MP rašo: | cia truputeli pokstas - vynai kaip ir visa kita yra skonio reikalas, norejau idurti tiems, kad sake, kad baltas yra geriau noreciau ateiti, nezinau ar pavyks. buciau su raudonu vynu. |
as pati manau laiku neistruksiu is darbo. tad galvoju nebus gi priestaraujanciu, kad uzsuktu tie kurie gali veluoti:(
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Daiva Šarėjienė
2007 12 18 15:24
Nesuziuriu info.... siandie renkames Galeroj? juk buvo abejoniu siek tiek...
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
MP
2007 12 18 15:26
ego rašo: | MP rašo: | cia truputeli pokstas - vynai kaip ir visa kita yra skonio reikalas, norejau idurti tiems, kad sake, kad baltas yra geriau noreciau ateiti, nezinau ar pavyks. buciau su raudonu vynu. |
čia man vienam skamba panašiai kaip į pasimatymą einančių asmenų patikslinimas, pagal kokį rūbą galima identifikuoti? |
beveik, bet ne visai. turetu buti: "as busiu su mark d1 ir 200 2.0L (tipo - nesioju "Armani", prasome pavydeti)" arba "as su zenitu ( kas reiskia - busiu su dzinsais, nezinau kaip mane atskirsit bet man dzin)"
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Julija Mirkt Mirkt
2007 12 18 15:37
MP > nu bet tu va ziuriu liezuvio uz dantu nesulaikai...
o man ne dzin, o as su dzinsais, o as su zenitu.. ir dar su baltu vynu... ir dar zinau kur yra galera... ir laukiu kad kuo greiciau darbo diena baigtus...
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
SW
2007 12 18 15:44
Daiva Bareikaitė rašo: | Nesuziuriu info.... siandie renkames Galeroj? juk buvo abejoniu siek tiek... |
Galeroje. Tos pirminės temos seniai pasimetė, tad:
Šiandien 19val. Galeroje kalėdinė fotokūdros fotosesija. Atvyksta svečiai iš užsienio, bei Lietuvos miestų ir miestelių
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
vaitieka
2007 12 18 15:46
Mindaugas Eglinskas rašo: | Daiva Bareikaitė rašo: | Nesuziuriu info.... siandie renkames Galeroj? juk buvo abejoniu siek tiek... |
Galeroje. Tos pirminės temos seniai pasimetė, tad:
Šiandien 19val. Galeroje kalėdinė fotokūdros fotosesija. Atvyksta svečiai iš užsienio, bei Lietuvos miestų ir miestelių |
o čia dar ir fotosesija rengiama per susbėgimus?
ir dar kalėdinę praleisiu?
nu visai žemai lūpa nutyso.. et:/
Paskutinį kartą redagavo vaitieka, 2007 12 18 15:53 . Redaguota 1 kartą
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
SW
2007 12 18 15:51
Daiva Kalinauskaite rašo: |
beja, o maziems butu ten ka veikt...?
|
Tokie sudėtingi klausimai... Manau, kad gal ir būtų, tik iki šiol pačių mažųjų galima sakyti nebuvo.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
hideo
2007 12 18 17:35