| | |
|
.
2009 7 13 19:56
Gal kas nors zino gera straipsni, ar turi literaturos, kur butu detaliai aprasyta apie baltos spalvos balanso nustatymus. Labai gerai butu lietuviu kalba
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
katinas_menesienoj
2009 7 13 19:56
O ka tiksliau nori zinoti ?
Trumpai ar aiskiai nori? Ar tiesiog netenkina spalvos fotkinant del to susidomejai ?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
|
| | |
|
.
2009 7 13 20:07
noriu zinoti viska, prie kokio apsvietimo ka nustatyti, nes akis nera dar islavinta atskirti, gerai ar blogai.
dekui arkanoidai, bet rusu man tamsus miskas
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Saulius
2009 7 13 20:30
Giedrius Gustas rašo: | noriu zinoti viska, prie kokio apsvietimo ka nustatyti, nes akis nera dar islavinta atskirti, gerai ar blogai.
dekui arkanoidai, bet rusu man tamsus miskas |
visko niekada nezinosi kiek teko susidurti su siuo reiskiniu tai individualu net ir pagal aparato modeli , pagrindinius nustatymus gali rast auksciau imestose nuorodose ....toliau tik bandymu budu.Beja vienas is vertingesniu patarimu del WB man duotas buvo esant kombinuotam misriam apsvietimui naudok RAW.Tai tiek nes per mazai susiduriu su sia beda.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
.
2009 7 13 20:38
dekui uz nuorodas ir uz patarima, tikrai isbandysiu
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
katinas_menesienoj
2009 7 13 23:18
Nakti fotkindamas miesta, nzn kaip jus, ash nufotkinu ta geltona apsvietimo lempa ir naudoju ja kaip WB
Tada visi atspalviai melynesni gaunas toki... man asmeniskai labiau patinka nei gelsvi... Nors cia kaip kam... Seniau turejau
http://www.fotofabrikas.lt/items/ExpoDisc/Filtrai/b38e84.2-Filtras-Expodisc-Neutral-WB-67mm.html
kazka panasaus tik ne sios firmos, kazkur lodzej uzsiprekinau - in memoriam ji (nufanfarino su kitine lindze tasha man matushkoj palangoj)...
Prikolnas daigtas, tik va kad lietuvoje kainos uzlenktos nemazai - jebebuje savu laiku po 30-40 baksu vaiksciojo.
Tik vo raw'o neiskelkit labai aukstai, redaguojant net jis turi ribas kiek galima kastruot fotke nepraprandant kokybes
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
hideo
2009 7 14 0:29
Adomas Svirskas rašo: | ribas aisku turi RAW korekcija, bet paprastai ju uztenka. |
tai kad tos ribos tokios pacios kaip ir ant fotiko, fotkinimo metu
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Adomas Svirskas
2009 7 14 1:36
hideo rašo: | Adomas Svirskas rašo: | ribas aisku turi RAW korekcija, bet paprastai ju uztenka. |
tai kad tos ribos tokios pacios kaip ir ant fotiko, fotkinimo metu |
tame ir pointas, tik kad dar savas akis ikisi plius potencialiai tobulesnis softas "developina" is RAW i JPG
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
mushroom 4 free
2009 7 14 13:35
Adomai kur galima pasisemti info apie RAW failu apdirbima (konkreciau domintu Image data converter programele ) kuria gavau prie soniuko guglinau nieko putnogo kaip sako kaimynai nenasiol
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Dangus
2009 7 14 14:13
jei i RAW fotografuojama tai kam 100% tikslus WB? paskui gi lengvai issitampo. man pvz patiko importini i photoshop pazymi nuotraukoje vieta pagal kuria skaiciuotu WB ir automatiskai foto persidazo .
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
mushroom 4 free
2009 7 14 14:16
Dangus rašo: | jei i RAW fotografuojama tai kam 100% tikslus WB? paskui gi lengvai issitampo. man pvz patiko importini i photoshop pazymi nuotraukoje vieta pagal kuria skaiciuotu WB ir automatiskai foto persidazo . | as va vargstu niekaip i sopa negaliu raw ikelti raso nepazystamas formatas (naudoju 3 versija sopo kaip ir dauguma pagal legaluma )
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
katinas_menesienoj
2009 7 14 14:19
PiktasBebras rašo: | Dangus rašo: | jei i RAW fotografuojama tai kam 100% tikslus WB? paskui gi lengvai issitampo. man pvz patiko importini i photoshop pazymi nuotraukoje vieta pagal kuria skaiciuotu WB ir automatiskai foto persidazo . | as va vargstu niekaip i sopa negaliu raw ikelti raso nepazystamas formatas (naudoju 3 versija sopo kaip ir dauguma pagal legaluma ) |
Manau tau tiks:
http://www.adobe.com/products/photoshop/cameraraw.html
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
Puslapiai: 1 2
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą