| | |
|
Juozapas
2009 3 04 23:31
Gal kas norite imti kartu placios, o kad ir siauros Portros VC160 ir VC400? Man reikia po 10vnt abieju placiu, jei susimestume gal Vilniuj kur pigiau parduotu didely kieky?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
MP
2009 3 05 9:27
Juozapas rašo: | Gal kas norite imti kartu placios, o kad ir siauros Portros VC160 ir VC400? Man reikia po 10vnt abieju placiu, jei susimestume gal Vilniuj kur pigiau parduotu didely kieky? |
galim, yra ir daugiau norinciu portros. juozapaviciaus g. jie nuleidzia keleta litu imant didesni kieki.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Algirdas Z.
2009 3 05 12:07
Miškų Deivė rašo: | Sveiki,kalbant apie juostas - gal žinote kur klaipėdoje nusipirkti j/b jusotų??? ieškojau fotosalonuose - nieks neturi ir kaip į durnelę žiūri ,maždaug " imk spalovtą ir būk laiminga" ;/ gal kas žinot?;/ |
Yra Teatro/Anikės aikštėj visokių Ilfordų. Jie ir ryškina, bet dažnai palieka kleckų ir reikia nešioti perplovinėti. O gal žinai Deive, kas dar Klaipėdoje ryškina?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Miškų Deivė
2009 3 05 12:36
Algirdai - aš ryškinuos spalvotas juosteles laukinnikų gatvėje - FotoPliuse. Kadangi mano zenitas neišsika juostelių ir suku rankytėm todėl iš visų ryškintų juostų tik kelios buvo neapšviestos((: kokybė nebloga(: ir greitai.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
hideo
2009 3 05 12:39
MP rašo: | Juozapas rašo: | Gal kas norite imti kartu placios, o kad ir siauros Portros VC160 ir VC400? Man reikia po 10vnt abieju placiu, jei susimestume gal Vilniuj kur pigiau parduotu didely kieky? |
galim, yra ir daugiau norinciu portros. juozapaviciaus g. jie nuleidzia keleta litu imant didesni kieki. |
aha, as irgi noreciau, bet gal geriau butu taip i kovo antra puse labiau - dabar ir taip juostom aukso puoda isleides jau
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Algirdas Z.
2009 3 05 12:44
Deive, spalvotas - taip, ryškina visi, bet juodai baltoms C41 procesas netinka, reikia rankiniu būdu - to ir norėjau paklausti. Atleisk, suklaidinau Tave netiksliai paklausdamas O dėl Zenito - gal jam galima kaip nors padėti? Taikos prospekte palei Vėtrungės sankryžą yra fotoatelje, kur remontuoja senus fotikus, na, ir naujus, žinoma. Užsuk ten, gal sutvarkys.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Juozapas
2009 3 05 12:49
Kovo pabaigoje gerai butu, tai gal kas ish Vilniaus uzsiimsite Portromis, man 20vnt placiu VC, po 10vnt 160 ir 10vnt 400
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Miškų Deivė
2009 3 05 12:55
algirdas - tai nesu aš protinga - ko klausėt to atsakiau:DD aš jau galvoju kad keistas klausimas kur ryškina.. šendien pamėginsiu savo zenitą prieš meetą nunešti į tą fotoatelje,gal kokį varžtuką prisukt ar atsukt reikia ,kad juostelę susuktu.nors kartais suka - kartais ne.suprask tu tą rusišką mechaniką ((:
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Gaziulka
2009 3 06 0:30
As irgi noreciau Portra 400 - gal 5 vnt pradziai
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Juozapas
2009 3 06 3:44
MP ar hideo, kuris sutiksite uzsiimti Portromis?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
MP
2009 3 06 13:06
galiu paimti kovo gale kazkoki kieki, dabar nelabai laiko yra, darbines keliones visokios
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Juozapas
2009 3 07 11:13
MP rašo: | galiu paimti kovo gale kazkoki kieki, dabar nelabai laiko yra, darbines keliones visokios |
Puiku, kai galesi uzhvesk atskira tema apie Portras, surinksime visus norincius ir gal gausime pigiau Dekui tau ish anksto
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Indrė.
2009 3 12 12:19
kur vilniuje rankiniu būdu ryškina j/b juostas?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
hideo
2009 3 12 12:53
Indrė. rašo: | kur vilniuje rankiniu būdu ryškina j/b juostas? |
procentre, prie savanoriu hiperrimi
fototechnikoj, ant pamenkalnio/vasario 16osios kampo
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Dangus
2009 3 12 16:12
lauksim MP . gal sugalvos ir 135 formato ka nors paciupt. portros tikrai tiktu...
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
Puslapiai: 1 2 3 4 5
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą
|
|