| | |
|
Tomas Adomavičius
2008 6 01 20:15
Taigi, kuri jūsų manymu būtų protingiau įsigyti, nes šiuo metu man šis klausimas neduoda ramybės, pora savaičių atgal buvau apsiprendęs, kad k10d ir daugiau nieko, bet pažiurėjęs pora review apie k200d ėmiau blaškytis ir abejoti. K10d kaip supratau yra k200d pagrindas, bet ar tai turi didelės įtakos tarp šių fotoaparatų? Kaina jų panaši. Nors kas man nepatinka k200d tai tos 4xAA baterijos, kažkaip akumuliatorius man patikimiau atrodo ir nereikia bereikalingų išlaidų, bet vien dėl to, žinoma, būtų juokinga atmesti fotoaparatą.
Tai noriu, kad padetumėt apsispręst, panaikint šį galvos skausmą, gal kas naudoja k10d, o gal kurie neseniai isigijo k200d, o gal kas ir tą, ir tą bandęs. Pasidalinkit, kurį jūsų manymu?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Tomas Adomavičius
2008 6 01 20:26
Neeee... k20d netraukia.. per brangu ir per daug man ten visokių navarotų, pribumbasų ir vat bugų man per daug.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Bebras
2008 6 01 20:28
Bet atsiradus naujam modeliui, dazniausiai atpinga senesnis gal dar luktert reikia ...
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Bebras
2008 6 01 20:58
Visai zmogu subalamutins is mano puses patarimas - jei tik finansai leidzia imk geresni , nes pasiemus prastesni vistiek galvosi apie geresni varianta
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Tomas Adomavičius
2008 6 01 21:11
Bebras rašo: | Visai zmogu subalamutins is mano puses patarimas - jei tik finansai leidzia imk geresni , nes pasiemus prastesni vistiek galvosi apie geresni varianta |
Tai k200d yra naujesnis ir pagal ideja "geresnis", bet jis 100-200Lt pigesnis, tai čia nesigauna taip
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
UTOPIA
2008 6 01 21:13
turiu k10d ir esu lb laiminga, manau nesigailesi
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Bebras
2008 6 01 21:20
Ziurek pagal technologini lygi , kuris techniskai geresnis kad ir senesnis
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Fortunatas Dirginčius
2008 6 09 6:27
Blaškiausi ir aš tarp šių dviejų modelių, bet pasirinkau k10d. k200d turi pliusą, jei esi pradedantis dslr'ininkas, preset scenas (portretas, peizažas, makro ir ...). K10d privalumas - patrauklesnis vaizdo ieškiklis, o kadangi "su juo" praleidžiama 80% laiko, tai ir buvo viena iš priežasčių, kodėl ėmiau k10d
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Leonardas Rimkus
2008 6 09 7:47
Jei trumpai - K10D raw'ams ir darbui, K200D - jpeg'ams ir pramogai. K200D padirbėta su vaizdo kokybe, bet naudojant raw susilygina. Nepaisant pagerintos vartotojo sąsajos, K10D vis tiek yra patogesnis įrankis rimtam darbui.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Fortunatas Dirginčius
2008 6 09 8:35
Nei pridėsi, nei atimsi Tiesa, pora klausimų (1) ar negalima suderinti k10d nustatymų, kad jpeg vaizdelis būtų geresnis? (2) ar jpeg vaizdo kokybė k200d yra naujo sensoriaus rezultatas ar tų pačių nustatymų suderinimo?
Beje, patiko vieno profesionalo pastabos dėl k10d išplaukusių (neaštrių) jpeg'ų. Tai va, jis pasakė, kad jis mato K10D nuotraukų "minkšume" netgi teigiamą dalyką - turi erdvės nuotraukai filtro pagalba pritaikyti tokį aštrumo lygį, kokio jam reikia. Tikras optimistas - mato ne beveik tuščią stiklinę, o beveik pilną
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Fortunatas Dirginčius
2008 6 09 8:42
O jau esi nusižiūrėjęs, kur pirksi, nes Lietuvoje sandėliai tuštėja, o papildymų nelabai nusimato.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Leonardas Rimkus
2008 6 09 9:16
Viso to, ką duoda K200D nustatymais neišpeši - AWB pagerėjęs, triukšmų slopinimas vykęs įdėtas. Sensorius ten tas pats.
O tas minkštumas aktualus tik analizuojantiems akdrus mikroskopais.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
Puslapiai: 1 2
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą
|
|