|
|
|
|
| | |
|
Marijus *Bružila
2008 6 06 12:52
sveiki chemikai
kadangi jau beveik visishkai nudrozhiau savo senus rusishkuas bakelius ,ruoshiuos isigyti kitus.tik vat priesh tai darant pamaschiau,kad gal geriau uzhsieniniu pasieshkoti.
kodel? rusishki yra ne karta mane tamsoje prakaituoti priverte,kai juostele nelenda i bakeli,ypach,jei jos dalis linksta i prieshinga puse. zhodzhiu esu daug padekos rusu bakeliams rusishkai tamsoje pasakes,oj daug..
pasidalinkite patirtimi,jei kas kitokius bandete.
o gal ir zhinote ,kur isigyti?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Kristina Petrošių
2008 6 06 13:06
mes šiandien arba ant dienų darysim užsakymą iš www.fotoimpex.de. pasižiūrėk, jei ten rasi tinkantį bakelį, susisiek su manim, užsakysiu ir paskui kaip nors perduosiu. jei ką nors rasi, rašyk kūdroje man AŽ, dažnai skaitau
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Girmantas Bučas
2008 6 06 13:08
imk Paterson su ilgesniu baku ir 2 x 35mm juostos kasetem ir 1 x 135 kasete. Bakas buna plastmasinis ir pakanka, o kasetes geriau metalines su sratukais. Plastmasines kasetes patersono irgi gerai, nes eina su sratais, Zodziu, be jokiu problemu suksi labai lengvai, tik plastmasinius reiks gerai isdziovinti, kad dedant sekancia juosta neliptu prie remeliu, metalu nuo emales nubega is karto praktiskai. Nuo rusisko pereinant man prie paterson, tai nesigaliu nei vieno papildomo ideoto $$, nes tikrai patogiau
jei domiesis apie kuri konkreciai kalbu, galesiu atsiusti linka, nes eshope guli
Marijus * rašo: | sveiki chemikai
kadangi jau beveik visishkai nudrozhiau savo senus rusishkuas bakelius ,ruoshiuos isigyti kitus.tik vat priesh tai darant pamaschiau,kad gal geriau uzhsieniniu pasieshkoti.
kodel? rusishki yra ne karta mane tamsoje prakaituoti priverte,kai juostele nelenda i bakeli,ypach,jei jos dalis linksta i prieshinga puse. zhodzhiu esu daug padekos rusu bakeliams rusishkai tamsoje pasakes,oj daug..
pasidalinkite patirtimi,jei kas kitokius bandete.
o gal ir zhinote ,kur isigyti? |
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
MP
2008 6 06 13:23
turiu jobo keliu rusiu. vienas ypatingai patogus, beveik kaip skaitmena ar autofokusas - beveik nieko nereikia paciam daryti, juostos galiuka ikisai ir per 10 sek juostele susukta jei megsti ekonomija, siulau imti talpesni - kokiom min 2x35mm bet gal geriau ir dar didesnis. man gana daznai privercia tas , kur 5 siauras galiu sukisti.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Marijus *Bružila
2008 6 06 13:38
o.dekuj draugai
reikia dabar zhiuretis ar ebejuje ar shiaip kur.
Kristina na neshpariu ash dojche kalboe zhiurejau zhiurejau,neradau bakeliu su kainomis
achiu visiems
na dar gal kas nepasidalino patirtim ,laukiu
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Luce
2008 6 06 13:41
Marijau, www.fotoimpex.de yra angliškas .pdf kalatogas.
Bakelis ar tik ne 19,90EUR kainavo. Tiksliai nepamenu.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
kuinuzis_garbanotas
2008 6 06 14:37
Marijau, tiek pas tave, kiek pamenu, tiek pas KristinaP yra tie seni rusiski durni bakeliai. As turiu du rusiskus, bet ne durnus. I juos juosta suvyniojama per 10 sekundziu, be jokiu uztrigimu, t.y. pritvirtinu i koteli juostele ir ja susuku, laikant pakreipus 45 laipsniu kampu ir viskas Tu bakeliu skiriamasis pozymis: apatine dalis su begeliais, o virsutine - be. O pas jus - su begeliais abi puses ir gaunasi tas cirkas su striginejimais
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
MP
2008 6 06 14:53
kuinuzis_garbanotas rašo: | Marijau, tiek pas tave, kiek pamenu, tiek pas KristinaP yra tie seni rusiski durni bakeliai. As turiu du rusiskus, bet ne durnus. I juos juosta suvyniojama per 10 sekundziu, be jokiu uztrigimu, t.y. pritvirtinu i koteli juostele ir ja susuku, laikant pakreipus 45 laipsniu kampu ir viskas Tu bakeliu skiriamasis pozymis: apatine dalis su begeliais, o virsutine - be. O pas jus - su begeliais abi puses ir gaunasi tas cirkas su striginejimais |
zinok tas 45 laipsniu pakreipimas jau yra netobuja. su Jobo nereikia nieko krepti ir nereikia nieko tvirtinti i "koteli". begiuose yra guoliukai kurie pagauna juosteles perforacija ir viska suvalgo...
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Marijus *Bružila
2008 6 06 14:58
kuinuzis_garbanotas rašo: | Marijau, tiek pas tave, kiek pamenu, tiek pas KristinaP yra tie seni rusiski durni bakeliai. As turiu du rusiskus, bet ne durnus. I juos juosta suvyniojama per 10 sekundziu, be jokiu uztrigimu, t.y. pritvirtinu i koteli juostele ir ja susuku, laikant pakreipus 45 laipsniu kampu ir viskas Tu bakeliu skiriamasis pozymis: apatine dalis su begeliais, o virsutine - be. O pas jus - su begeliais abi puses ir gaunasi tas cirkas su striginejimais |
ash turiu toki bakeli,bet man su juom baisu ryshkinti,nes prisibijau,kad sulipti gali,o ash ir papurtau gan smarkiai perplaudamas priesh ryshkala
bet reikes pameginti.ash shiaip antraip maschiau,kad tie musu jau shustresni /xm.suvelei daba mane
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
hideo
2008 6 06 16:06
Girmantas Bučas rašo: | jei domiesis apie kuri konkreciai kalbu, galesiu atsiusti linka, nes eshope guli |
atsiųsk ir man, tik aš 120 formatui ieškausi
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
|
| | |
|
Marijus *Bružila
2008 6 26 14:56
na va . vakar su tokiu meginau ryshkinti.sulipo juostos kadrai.liko ryshkalu plemai ,fiksazhas nepraplove ju. zhodzhiu dalis juostos sugadinta (kitaip tariant dalis juostos gavosi menishka)
domejomes apie Jobo15xx serija.jau uzhsakem,paskui forume radome,kad zhmones ir vargsta viniodami.
ieshkom toliau ka.
gal kas turi parduoti ar mate Vilniuj kokije krautuveje gera baka
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Marius Axas
2008 6 26 15:10
Vargstu su tarybiniu, juosta sunkiai susikisa, na bet sulipusiu kadru dar nebuvo
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
Puslapiai: 1 2
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą
|
|