Naujausios forumų temos  Forumų sąrašas     Ieškoti               Vartotojo nustatymai   Tikrinti asmeninius pranešimus   Prisijungti 

Visi forumai -> fotoTurgelis
 

Reikalingas kondensorius didintuvui

     

Pranešimas    2008 4 24 9:05      

Reikalingas idealaus stovio kondensorius didintuvui (be subraizymu, oro burbulu ar siuksliu)

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Vytis Denas    2008 4 24 15:12      

Prisidedu, man irgi reikia kondensoriaus didintuvui krokus color 4sl.
Miestas defaultinis


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas    2008 4 24 17:07      

Krokus 4SL ir pas mane. Kondensoriaus paiesku tikslas- perdaryti difuzini didintuva i kondensorini su taskiniu apsvietimu (sviesos diodas arba halogenine lampa). Siuo metu Krokuse stovi Leningrad 6U kondensorius su 2-m oro burbulais. Rezultatas gerokai geresnis nei su originaliu kondensorium, bet... norisi geriau.

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas MP    2008 4 24 20:04      

as tai pries pora metu nepagailejau siek tiek litu ir nusipirkau cekiska meopta opemus 7 su kondensorine galva (keiciama is spalvoto difuzine, jei reikia). nesigailiu, nes su rusiska technika tai vargas buvo... ne milijonus kainuoja. galiu parekomenduoti parduotuve prahoje - atsiunte operatyviai, aptarnavimas geras, kainos irgi.

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas    2008 4 24 20:48      

Dekui uz pasiulyma, _MP. Mintis verta demesio. Gali buti, kad prasysiu parduotuves adreso (is karto prasyti nedristu del vienos priezasties - bandau nupirkti viena Opemus'a Lietuvoj, bet kazkaip nesisprendzia sis klausimas (taip sakant- ilgai laukes- dar palauk, bet is to laukimo jau nervas ima, o is to nervo atkapsciau nuvargusi krokusa nuo kurio dar didesnis nervas ima).

» Atsakyti   » Cituoti    
   

Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą


Pradėti naują temą