| | |
|
Mindūzas
2008 4 16 18:27
Gal kas parduoda ketvirtą pagaliuką? Tik intymaus nesiūlyti
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Jonas Tučkus
2008 4 16 19:20
Mindaugas Dulinskas rašo: | Gal kas parduoda ketvirtą pagaliuką? Tik intymaus nesiūlyti |
aš parduodu... trečią (nepatikėsi- jis niekuo nesiskiria nuo 4)
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Arūnas Eismantas
2008 4 16 19:30
Aš jau kažkur aukščiau rašiau - galiu ir už dyką čielus 3 pagalius perleisti
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Ramūnas Blavaščiūnas
2008 4 16 23:33
Arūnas Eismantas rašo: | Aš jau kažkur aukščiau rašiau - galiu ir už dyką čielus 3 pagalius perleisti |
Ai as tai su Tuckum nesimyleciau.....
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Jonas Tučkus
2008 4 17 6:33
Arūnai, nenumušinėkite kainos- garbės reikalas už pagaliuką gauti 2 alaus (ir pardavėjui gerai ir pirkėjas nesijaus visą gyvenimą skolingas).
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Jonas Tučkus
2008 4 17 6:34
Ramūnas Blavaščiūnas rašo: | Arūnas Eismantas rašo: | Aš jau kažkur aukščiau rašiau - galiu ir už dyką čielus 3 pagalius perleisti |
Ai as tai su Tuckum nesimyleciau..... |
Per pačią skaudžiausią vietą............... už ką???? ............
Paskutinį kartą redagavo Jonas Tučkus, 2008 4 17 7:57 . Redaguota 1 kartą
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Arūnas Eismantas
2008 4 17 6:50
[quote="Jonas Tučkus"]
garbės reikalas už pagaliuką gauti 2 alaus ....
Čia du bambaliai,ar kaip Jei taip,tai norėčiau Kobros arba Perkūno alaus
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Jonas Tučkus
2008 4 17 7:58
[quote="Arūnas Eismantas"] Jonas Tučkus rašo: |
garbės reikalas už pagaliuką gauti 2 alaus ....
Čia du bambaliai,ar kaip Jei taip,tai norėčiau Kobros arba Perkūno alaus |
nu čiau jau kaip pavyks išsiderėti...
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Bjaurybė saulutė
2008 4 17 12:57
K. M. rašo: | Ka pokstas . Manei taip sau tave prakisineju. Blata noriu turet. Va tada ir man vartelius lengviau atkelt bus:)))))) |
Kiekviename juoke yra dalis juoko.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Saulius
2008 4 17 18:07
Jonai ,Arūnai ....ir kiti gal ,kurie taip lengvai dalinat pagaliukus
Juk pirmieji trys raudonieji bruksniukai tai kaip ir ziurovu padeka uz jusu darbus kuriais jus juos suzavejot jie kaip padeka spaude + o dabar rasote kad jie nebereikalingi jums ....nebereikalinga ziurovu simpatija, padeka uz suteiktas zavingas akimirkas.....keistai kazkaip tai skaityt,.............. ketvirtas "elitinis " raudonasis tai sutinku kad jis gan miglotas bet .....yra taip kaip yra
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Herkus
2008 4 17 18:23
Saulius rašo: | J ............ ketvirtas "elitinis " raudonasis tai sutinku kad jis gan miglotas bet .....yra taip kaip yra |
Tai kodel, Tuckau, nenori migloto pagaliuko???
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Jonas Tučkus
2008 4 17 20:10
Saulius rašo: | Jonai ,Arūnai ....ir kiti gal ,kurie taip lengvai dalinat pagaliukus
Juk pirmieji trys raudonieji bruksniukai tai kaip ir ziurovu padeka uz jusu darbus kuriais jus juos suzavejot jie kaip padeka spaude + o dabar rasote kad jie nebereikalingi jums ....nebereikalinga ziurovu simpatija, padeka uz suteiktas zavingas akimirkas.....keistai kazkaip tai skaityt,.............. ketvirtas "elitinis " raudonasis tai sutinku kad jis gan miglotas bet .....yra taip kaip yra |
Ačiū visiems, kas spaudė. Jie spaudė ne už tai, kad gaučiau pagaliukus, o už tai kas jiems buvo gražu (na ir dar tikrai daug kas spaudė iš draugiškumo. Beje ir pats dažnai taip padarau). Ir aš tikrai neketinu iš nieko atimti to, kas jiems patiko. Dar kartą pabrėžiu, kad Kūdra visų pirma bendravimas tarp žmonių, kuris dar ir padeda kiekvienam tobulėti foto srityje. Esu nuoširdžiai dėkingas šio projekto organizatoriams. O 4 pagaliuką manau turi turėti tikrai ne bet kas... Aš esu visiškas mėgėjas fotografijoje, nesigaudau net kai kuriuose baziniuose dalykuose... na ne vieta man ten... Bet jei kada nors Kūdroje bus įsteigtas 5 pagaliukas, tai pažadu 4 tikrai neatsisakinėti
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Jonas Tučkus
2008 4 17 20:13
Herkus Milaševičius rašo: | Saulius rašo: | J ............ ketvirtas "elitinis " raudonasis tai sutinku kad jis gan miglotas bet .....yra taip kaip yra |
Tai kodel, Tuckau, nenori migloto pagaliuko??? |
Herkau, kai kada nors eisite pro Tučkų, pasiūlykite jam alaus jo paties sąskaita...
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Saulius
2008 4 17 20:21
Jonas Tučkus... Aš esu visiškas mėgėjas fotografijoje, nesigaudau net kai kuriuose baziniuose dalykuose... na ne vieta man ten... Bet jei kada nors Kūdroje bus įsteigtas 5 pagaliukas, tai pažadu 4 tikrai neatsisakinėti
Paziurek kas mazom raidem parasyta ir paryskinta po fotokudra.lt
fatografija kuryba bendravimas ......
gal todel ir klube yra tie, ir tave ten siulo ,nes esi fotografuojantis kuriantis ir bendraujantis, o ne sausai ismanantis fotografijos technika ir technologija
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
Puslapiai: 1 2 3 4
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą
|
|