Naujausios forumų temos  Forumų sąrašas     Ieškoti               Vartotojo nustatymai   Tikrinti asmeninius pranešimus   Prisijungti 

Visi forumai -> fotoTurgelis
 

Parduodu Canon 7D su EF-S 18-135mm f/3.5 - 5.6 IS

     

Pranešimas Leonas Mackevičius    2013 2 10 18:25      

Parduodu savo pirmąjį, mylėtą ir prižiūrėtą fotoaparatą pirktą iš Fotofabriko (2010-12-17). Garantija jau du mėnesiai kaip pasibaigusi, tačiau jos niekad neprireikė.
Pardavimo priežastis: pereinu ant pilno kadro fotoaparato.

Padarytas kadrų skaičius: 81254
Daugiausiai laiko jis buvo naudotas tik mėgėjiškam fotografavimui, taip pat - sporto rungtynėms, tačiau nebuvo naudojamas kaip fotožurnalistų juodasis darbo arkliukas.

Nė karto nebuvo kritęs, nėra jokių įbrėžimų ant abiejų ekranėlių. Yra labai nedidelis įbrėžimas ant kūno dalies, kur tvirtinasi blykstė (matyti nuotraukoje iš viršaus)

Objektyvas taip pat neturi jokių įbrėžimų ant lęšių (tiek priekinio, tiek galinio). Yra ant objektyvo tik viena vieta nežymi vieta, kurioje nusitrynę dažai.
Objektyvas puikiai tinka fotografuoti gamtos peizažams, panoramoms ir netgi labai mėgėjiškam \\\"studijiniam\\\" fotografavimui. Esant reikalui - galėsiu atsiųsti nuotraukas padarytas su šiuo stiklu.

PAPILDOMAI prie viso komplekto pridedu originalią Canon LP-E6 bateriją bei 8GB atminties kortelę Kingston Elite pro 133X.

Komplektą sudaro:
*Canon 7D
*Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS objektyvas (ne SMT!)
*2 Canon LP-E6 baterijos
*Baterijų kroviklis
*8GB Atminties kortelė
*Diržas ant kaklo
*USB laidas
*Stereo A/V laidas
*CD
*Naudojimosi instrukcijos ir kiti popieriai

Fotoaparatas supakuotas ir laukia naujojo šeimininko.

P.s. Nieko atskirai neparduodu.

Tel. 860161950
Kaina 3600lt


» Atsakyti   » Cituoti    
   

Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą


Pradėti naują temą