|
| | |
|
Rimantas Steponavičius
2008 3 20 10:34
Gana pasyvūs kauniečiai, bet iš patirties galiu pasakyti, kad paprastai ateina daugiau negu būna pasireiškę forume Antradienis, manau, tinkama diena, jei oras nepagadins reikalo...
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Lukas Pečiulaitis
2008 3 20 10:42
Rimantas Steponavičius rašo: | Gana pasyvūs kauniečiai, bet iš patirties galiu pasakyti, kad paprastai ateina daugiau negu būna pasireiškę forume Antradienis, manau, tinkama diena, jei oras nepagadins reikalo... |
03.24
Pirmadienis
1°C
-4°C
Nepastoviai debesuota
5-6 m/s Šiaurės vakarų
Gal ir antradienis bus panašus?! tada neblogai būtų.
O kur, kurioje vietoje?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Svetlana Batura
2008 3 20 10:52
Beje, as prisijungciau tik prie oficialios (siltos) dalies.
Paaiskinimas: lakstyti su buriu fotografuojanciu maniaku nemegstu, o siltai pasedet ir pasimatyti noreciau. Taigi
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Elė S.
2008 3 20 11:05
man tinkamas tiek pirmadienis, tiek antradienis, o laikas visai nesvarbus :> o darysime ir neoficialią? :>
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
|
| | |
|
Rimantas Steponavičius
2008 3 20 11:47
Dėl dienos, regis sutarta, beje, turim Skype grupę Kauniečių kūdriečių, susiraskit senesnę temą apie mūsų meetus, ten bus nuoroda. Tai gi beliaka sutarti laiką ir programą... Ar po centrą pasitrankysim, ar kur toliau? Nauji žmonės, gal atneš naujų minčių?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Svetlana Batura
2008 3 20 12:01
rekomenduoju: Azuolyno parka, zoologijos soda, zaliakalnio laiptus-laiptelius... nusileidziat, prie soboro ir apsistojat Shaulio kavineje
Mano skype: sviecia
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Elė S.
2008 3 20 12:02
Man antradienis, kaip jau minėjau, puikiai tinka :>
manau valandėlę būtų galima pasėdėt kavinukėj kokioj, susipažint, pabendraut.. (mes su Dangum gal dar pažaisim.. o gal ir daugiau kas prisijungs)...
po to manau galima būtų pasivaikščioti po miestą.. kas pafotkins, kas šiaip kartu pasivilks (kaip aš) :>
ką manot? :>
beje, reikia nepamiršti, kad bus tik kelios dienos po Velykų, tad gal su tuo reik kažką dar pasiet.. bet nežinau nieko. čia šiai užmečiau :>
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Elė S.
2008 3 20 12:03
Svetlana Batura rašo: | rekomenduoju: Azuolyno parka, zoologijos soda, zaliakalnio laiptus-laiptelius... nusileidziat, prie soboro ir apsistojat Shaulio kavineje
Mano skype: sviecia |
pritariu ;> man tiktų ;>
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Dangus
2008 3 21 8:03
ele s. rašo: | Svetlana Batura rašo: | rekomenduoju: Azuolyno parka, zoologijos soda, zaliakalnio laiptus-laiptelius... nusileidziat, prie soboro ir apsistojat Shaulio kavineje
pritariu ;> man tiktų ;> |
as uz
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Mimosou
2008 3 21 10:51
Dangus rašo: | ele s. rašo: | Svetlana Batura rašo: | rekomenduoju: Azuolyno parka, zoologijos soda, zaliakalnio laiptus-laiptelius... nusileidziat, prie soboro ir apsistojat Shaulio kavineje
pritariu ;> man tiktų ;> |
as uz |
Keliu ranka uz...
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Bitė Maja
2008 3 21 15:40
viskas skamba labai neblogai,bet siūlau susitikt anksčiau nei 18h,nes temsta vis dar anksti
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Snaržas
2008 3 21 16:02
Gaila ,daug darbu nuplanavau i 25d. ir ypach vakara,... ir vel Svetlanos Baturos nepamatysiu
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
Puslapiai: 1 2 3 4 5
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą
|
|