| | |
|
DRasa
2011 12 02 16:03
Padarykim taip: ne aš jums, o jūs man siūlykite temą. T.y. kitam ketvirtadieniui tema būtų „Siūlyk temą“ Išreikškite save.
Sugalvojate temą, jai surandate atitinkamą seną foto arba darote ką nors naujo ir įkeliate į ketvirtadienio fotokonkursą. Būtinai parašykite aiškų temos pavadinimą. Taškiukai, žvaigždutės, šypsenėlės ir šiaip visokie ženklai nebus užskaitomi.
Dviguba nauda: ir man nereikia galvoti, ir nugalėtojas galės pasinaudoti savąja kitam ketvirtadieniui
Suprantu, bus temų karnavalas, bet juk Kalėdinis laikotarpis Aplink šventinis bumas ir chaosas
Labai raginu aktyviai dalyvauti, sėkmės, iki
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
DRasa
2011 12 08 15:33
Gal pamiršot? Šiandien - ketvirtadienis
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Darius Jurevičius
2011 12 09 12:37
o, ačiūū DRasa. Tai kita tema aiški - "Diptikas". Sugretinkite nuotraukas kontrasto, derinimo, teminiu ar kitais jums vieniems žinomais principais. Sėkmės! Lauksiu jūsų darbų kitą ketvirtadienį.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
|
| | |
|
Zenonas Bulgakovas
2011 12 16 14:18
Kad ir gaila,bet dėkoju Dariau,ir taip pat ačiū visiems balsavusiems,nair sekančio ketvirtadienio tema MISTIKA.Linkiu sėkmės kūryboje
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Zenonas Bulgakovas
2011 12 16 14:35
Tiesa,o kaip dėl knygos atspausdinimo,ar nors vienas nugalėtojas galėjo atsispausdinti savo knygą
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
|
| | |
|
Лапочки
2011 12 23 17:59
Ačiū visiems balsavusiems ir dalyvavusiems, liūdna darbų mažai buvo. Sekančio ketvirtadienio tema STEREOTIPAI .Linkiu sėkmės kūryboje ir smagių švenčių.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
grifas sidlauskas
2012 1 02 19:55
Ačiū visiems balsavusiems, ketvirtadienio tema "TIES RIBA" (laiko riba, riba tarp šviesos ir tamsos, bendravimo ar kokio veiksmo riba).
Linkiu sėkmės!
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
VaRom
2012 1 06 16:47
ohooo, laimėjau ☺ kadangi turiu labai įkyrią kaimynę, tai siulau kitam ketvirtadieniui temą “Labas, kaimyne”. Taigi, kaimynai, ar siaip žmonės aplinkui, mieli, nemieli, įkyrus, laukiami, ateinantys cukraus ir užmirštantys išeiti, draugiški, ramūs, chuliganai, galvos skausmas ir t.t.
Linkiu sėkmės!
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
Puslapiai: 1, 2, 3 ... 173 174 175 ... 236 237 238
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą
|