Naujausios forumų temos  Forumų sąrašas     Ieškoti               Vartotojo nustatymai   Tikrinti asmeninius pranešimus   Prisijungti 

Visi forumai -> Fotografija
 

Programos nuotrauku perdarymui?!

      Puslapiai:   1   2

Pranešimas Aurimas Valevičius    2011 11 21 14:31      

Įsibėgėjo ilgas disputas "ne į temą".
Beje buvo klausimas apie nesudėtingą programą. Tai apie Photoshop nėra ką toliau diskutuoti nes tai rimta ir gana sudėtinga programa. Yra labai daug dirbančių su Photoshop'u, bet mokančių labai nedaug.
.........Į klausimą - siūlyčiau pabandyti su ACDSee Pro5 - gana paprasta peržiūros, archyvavimo ir redagavimo programėlė. Nauja versija labai neprastai dirba neįmantriems patobulinimams. US $239.99 legali kaina. Pabandyti galima legaliai ir už dyką. http://www.acdsee.com/


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Saugirdas Gumbis    2011 11 21 14:53      

Sudėtingumą kiekvienas savaip suvokia.Pritariu - rimta, bet ar labai sudėtinga, kai toj pačioj youtubėj pilna video pamokų?Nebent su pc labai jau pyksties.

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas skarbonke    2011 11 21 16:41      

S.G. rašo:
Sudėtingumą kiekvienas savaip suvokia.Pritariu - rimta, bet ar labai sudėtinga, kai toj pačioj youtubėj pilna video pamokų?Nebent su pc labai jau pyksties.


tai jei mokytis nori gali drąsiai ir su gimp tą daryti, nėkiek nelengviau bus, pažadu (-:
parekomenduot galiu paint.NET apdirbimui, nesudėtinga, palaiko sluoksnius bei turi papildinių nemenką kolekciją.

p.s. nesu gyvenime PS turėjęs ir kažkaip nepasigendu aš jo, o ir fotos nuo to kažkaip prastesnės nepaliko (-;


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Saugirdas Gumbis    2011 11 21 18:52      

Čia turbūt kas kam.Kaip ir su OS.Vieniems windows, kitiems gi Linux.
Esu ir su GIMP bandęs kažkada, bet ps patogiau Smile Nėr sunkių programų, yra tik noras mokytis ir tingėjimas bei ieškojimas to, kas už žmogų viską padarytų.


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Gediminas M.    2011 11 23 2:59      

Manau, kad GIMP būtų realiausias variantas, kaip pradedančiam, juolab, kad anglų kalba pas tave tikriausiai gera, tai įsigyk šią knygą: "Beginning GIMP: From Novice to Professional", Amazon jomis prekiauja gan nebrangiai. http://gimpology.com/ turi daug naudingų patarimų.
O dėl diskusijos "off topic", tai pilnai sutinku su Ramūnu. Kas baisiausia, kad gerb. S.G. absoliučiai neturi jokio kaltės jausmo, kai šneka apie vogima.
Taip ir valdininkai, kogero, sėdėdami minkštoje kėdėje sako - kodėl neimti, juk visi ima, tai kuom aš "kvailas"... Taip ir sukasi ratas... Smile


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Ineta-Kolibris    2011 12 04 16:38      

na, aš pati naudojau picasa
bandžiau Gimp ir dabar turiu photoshop.
su picasa nieko labai gudro neprisidrbsi, bent jau su sena versija kurią aš ir turėjau. o kai pabandžiau photoshopą, tai jis man tapo kaip narkotikas. bandė man dėdulė kišti GIMP, sako visi profesionalai GIMP labiau mėgsta nei photoshop. špygą aš jam ir toliau draugiškai su photoshop kavą geriu. laimingesne būti ir negalėčiau.


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Arvidz    2011 12 10 23:06      

pati paprasciausia nemokama Photofiltre.

» Atsakyti   » Cituoti    
    Puslapiai:   1   2

Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą


Pradėti naują temą