Naujausios forumų temos  Forumų sąrašas     Ieškoti               Vartotojo nustatymai   Tikrinti asmeninius pranešimus   Prisijungti 

Visi forumai -> Fotografija
 

Reikia fotografo krikštynoms Kaune rugpjūčio 20 d.

     

Pranešimas Tadas M.    2011 8 03 10:29      

Sveiki,

samdyti labai brangų profesionalą neturiu noro, todėl didelių pretenzijų neturiu - būčiau patenkintas kūrybingo, mokančio fotografuoti ne tik auto rėžimu ir norinčio išbandyti savo jėgas, mėgėjo turinčio pusėtiną techniką paslaugomis Smile

Bažnyčia - šviesi (Prisikėlimo bažn. terasa ant stogo), blico net nereikėtų turint šviesų 35-tuką ar 50-tuką.

Planas - koks pusvalandis fotografavimo namuose (Eigulių mikrorajone) ruošiantis į bažnyčią (drabužėliai, rengimasis, ruošimasis, laimingi tėvai ir t.t.), ceremonija bažnyčioje (apie 20-30 min - Prisikėlimo bažnyčioje jie labai greitai prasisuka) ir 20 min. fotografavimo po ceremonijos ant stogo su svečiais. Visa tai su važinėjimu užimtų apie 2 val. Jūsų brangaus šeštadienio povakarės laiko - krikštynų ceremonijos pradžia 17 val.

Biudžetas - apie 200 lt (+/- 100 lt), už tai tikiuosi bent nelabai tragiškų fotografijų CD su visomis daugiau mažiau pavykusiomis fotografijomis RAW formate ir jei mokate/norite apie 15 geriausių paretušuotų foto.

Jaukiu asmeniniu žinučių su nuorodomis į darbų pavyzdžius.

Dėkoju.


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Tadas M.    2011 8 04 8:17      

Čia postas ne į temą - bet analogišką skelbimą patalpinau ir į efoto.lt - ten iš karto, jau po 10 minučių, atsliepė bent 3 fotografai, šiandien ryte jau radau virš 10 norinčių, o fotokudroje viso labo 2 norintys per parą atsirado - čia ką - efoto labiau lankomas tinklapis ar kokios kitos aplinkybės veikia ?

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Anželika Žalpė    2011 8 04 13:20      

:DDD cia matyt mazai kas turi 35tukus ir 50tukus Very HappyD

ir ne lygis gal :DDDD nu tipo


» Atsakyti   » Cituoti    
   

Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą


Pradėti naują temą