| | |
|
Fotofabrikas.lt
2008 2 07 16:37
Dalyvaukite fotografijų konkurse "Mano meilė" ir praleiskite šv. Valentino naktį moderniame trijų žvaigždučių viešbutyje "Martialis" (www.martialis.lt). Jums tereikia atsiųsti nuotrauką, kuri atitiktų temą "Mano meilė".
Vasario 11 d. bus paskelbti originaliausių nuotraukų nugalėtojai. Pačios šauniausios nuotraukos autorius laimės dvivietį kambarį su pusryčiais vasario 14 d.
II ir III vietų laimėtojai bus apdovanoti saldžiais prizais:
II vietos laimėtojas - 130Lt apsipirkti www.chocolife.lt
III vietos laimėtojas - 100Lt apsipirkti www.chocolife.lt
Konkursas vyks iki 2008-02-11. Daugiau informacijos:
http://www.fotofabrikas.lt/naujienos_3-2421339.html
fotofabrikas.lt
sėkmės,
www.fotofabrikas.lt
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
|
|
| | |
|
abracadabra
2008 2 07 17:03
Fotofabrikas.lt rašo: | o nuotraukyte tai gerule )) | gal jau laimejau? Nors garstyčių kokių indelį, a?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
abracadabra
2008 2 07 17:04
Fotofabrikas.lt rašo: | prizai geri. ypac tiems, kurie dar nesuplanave Valentino dienos | isivaizduokite mane su tom sardelem i viesbuti traukianti nakties praleist
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Fotofabrikas.lt
2008 2 07 17:09
nu, galima ir be desreliu svarbiausia laimeti... o jau su kuo vaziuoti tai tikrai atsiras... viesbutukas tai saunus
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Svetlana Batura
2008 2 07 17:17
O siaubas! Jau isivaizduoju kokios bus 90 proc. visu nuotrauku! Vestuvines, besibuciuojancios poreles ir t.t.
Ir kodel man sita svente tokia dirbtina atrodo?!
...sirdeles, bucinukai, gelytes, dovaneles... Fuj sakyciau temele!
O kabros valentinovke - gerule!!! 10 balu!
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Fotofabrikas.lt
2008 2 07 17:22
Sutinku su Svetlana, tokiu neidomiu nuotrauku tai visada buna visuose konkursuose. Taciau kuo daugiau neidomiu nuotrauku, tuo didesne tikimybe laimeti
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Juozuxas
2008 2 08 16:38
Kur siusti? kokie foto parametrai t8ri buti?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
|
| | |
|
Ignas Butėnas
2008 2 09 23:30
Teisingai Svetlana parase. Dirbtina ir nereikalinga svente. O abracadabra tai kaip visada savam stiliui, su humoru, gerbiu si zmogu
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Fotofabrikas.lt
2008 2 11 9:08
Jei tavo isrinktasis ar isrinktoji dovanoja geles/dovanas be progos.... be progos sako, kad myli, tai saunu, tada ir Valentino dienos nereikia... o jei ne, tai Valentino diena kaip priminimas, kad reikia nupirkti dovana
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą
|
|
|