Naujausios forumų temos  Forumų sąrašas     Ieškoti               Vartotojo nustatymai   Tikrinti asmeninius pranešimus   Prisijungti 

Visi forumai -> Fotografija
 

Fotografija baznycioje - nustatymai ...

      Puslapiai:   1   2   3   4

Pranešimas Heaton    2011 5 03 15:56      

tai pagal pilka,juoda ir balta korta + RAW,negeriau?

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Dangus    2011 5 03 16:56      

Heaton gal nueik i bet kuria baznycia ir pasibandyk neuzdavinejes kvailu klausimu. taip bus greiciau nei gauti atsakyma cia kuri vistiek turesi tikrinti baznycioje. dar juokingiau kad uzduodi klausima i kuri atsakai vel uzduodamas klausima.

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Heaton    2011 5 03 17:04      

atsiprasau,kad trugdau su savo klausimais

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Dangus    2011 5 03 17:11      

netrukdai, o tingi pats greiciau susirasti atsakyma pabandydamas. :]

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas 0278    2011 5 04 0:40      

nesuk galvos, varyk auto ir bus gerai.
kanalus PS patampysi blogiausiu atveju - jei vestuves, pagal suknele, jei laidotuves - pagal grabo papuoshimus. baznyciose paprastai maisyta sviesa - kaitrines/ taupiosios/ dienos pro langus/ zvakes / menininko blicas, x atitaikysi.


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Zenonas Simaitis    2011 5 05 2:47      

nafig varyt ant zmogaus, ale kur cia lendi, duok pro vestuves ir krikstynas fotkinti ir t.t...pvz man buvo situacija, kai draugai vaika krikstino, paklausiau kas fotkins, sako patys su muilinem jei tu nepafotkinsi. Primeciau kokia ta musu baznycia, pagalvojau kad su muiline jiems tikrai nieko neiseis, paemiau ir papleskinau, plius minus i tema. Sedevru aiksu nebuvo, bet manau geriau gavos nei muilines. Ir viskas. Kam cia tie moralai, ne visiems krikstijamiems sedevrai "must be",belekas prakutes pafotkina nesuliedamas ir tvarka.
paprasciausia paklause kas ir kaip, gal ir tupai, bet kazkiek info susirinko. Visi kiti jusu isvedziojimai ir aukstos materijos idomios imho tik jums patiems- komentatoriams


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Heaton    2011 5 05 14:27      

man liepos vidury arteja sesers vaiku krikstynos vilniaus ausros vartu baznycioje.Tai truputi domiuosi jau

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas SW    2011 5 05 14:46      

http://fotokudra.lt/akademija/ :)

Jei nenori turėti problemų su white balansu, tai fotografuok RAW formatu. Tau išsaugos visą informaciją ir galėsi namuose kompiuteryje pasikoreguoti be kokybės praradimo. Bažnyčioje šių nustatymų nebus kada keisti ir nelabai prasmės yra, tad white balance teks palikti ant auto.


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Andrius Satas    2011 5 08 16:34      

To Heaton:

Baznycioje butinai reikia pries rengini pafotografuoti. Kaip paminejo Mindaugas E. - kalk su RAW, kaitalioti nespesi nustatymu, nes viskas vyksta labai greitai. Na ir aisku rinkis kuo sviesesni stikliuka Smile


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Vilmantas Žilinskas    2011 5 09 23:19      

Jeigu nematysi iš kur krenta ir kaip krenta šviesa, tai ir šviesūs stiklai nepadės Smile Mėgėjiškam fotografavimui galima ir blicą naudoti, jeigu žmonės paprasti, technika jiems ne tokia svarbi, kiek įamžintos emocijos.

» Atsakyti   » Cituoti    
    Puslapiai:   1   2   3   4

Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą


Pradėti naują temą