|
|
|
|
| | |
|
Waiduoklis
2011 4 02 20:44
Sveiki, turiu toki klausima.Esu naujokas, fotografuoju nebaisiai daug ( bent jau kolkas),bet bandau tobuleti ir mokintis.Ir prisireike man blykstes.tad ir sustojau ties jos pasirinkimu.Kuri blykste geresne Canon SPEEDLITE 430EX ar SIGMA EF-610 DG. Ar tikrai pvz Canon yra verta tu didesniu pinigu ? ,ar man pradedanciajam pradziai uzteks ir Sigmos.
p.s. mano body yra EOS 450D
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Vilmantas Žilinskas
2011 4 02 21:04
Canono blykstės TTL'as geriau veikia, Sigma dažnai perkala. Jeigu kada nors naudosi PW, tada Sigmą pamirš, ji neveik ant jų. Taip pat Canono blykstė kompatiškesnė. Jeigu gali, rinkis Canon.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
|
| | |
|
Ic Zin
2011 4 05 23:07
nesuk sau smegenu. imk Yongnuo.
Rasi uz 150 lt
arba per ebay ir uz dar pigiau.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Vytautas V
2011 4 07 9:33
Kuo puikiausiai galima ir be ttl išsiversti, tik galvot reikės, kas anaiptol nėra blogai, bet Šiais laikais žmonės tingi net galvoti...
Mėgėjiškam fotografavimui, savo malonumui, to puikiai užteks...
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Waiduoklis
2011 4 07 9:34
Na kad ne strobistas tai tikrai ( bent jau kolkas manes tai nedomina ). O TTL'as irgi reikalingas.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Vilmantas Žilinskas
2011 4 07 15:09
Vytautas V rašo: | Kuo puikiausiai galima ir be ttl išsiversti, tik galvot reikės, kas anaiptol nėra blogai, bet Šiais laikais žmonės tingi net galvoti...
Mėgėjiškam fotografavimui, savo malonumui, to puikiai užteks... |
Tai gal mėgėjiškoje fotografijoje dar ir autofokuso nenaudojat? Ir tik M rėžimu fotografuojate?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą
|
|
|