|
|
| | |
|
2008 1 28 15:50
nu, ne tai ne .....
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
cruxman
2008 1 28 16:05
Aš ją irgi gavau dovanų Radau mane dominančios informacijos:) Ką kiti pasakytų?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
mv
2008 1 28 17:37
Drįstu pasikartot, bet aš irgi ja gavau, nesenai, bet ne nuo kalėdų senelio ar bobutės, bet nuo gimtadienio draugų. Kol kas dar nespėjau visos perskaityt, bet kiek perverčiau tai patiko manau vertėtu tokia įsigyt ar bent jau perskaityt "pasivogus" iš draugo ar dar kokio kito knygų šaltinio..
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Vytautas Trasikis
2008 1 29 16:08
Jei netyngi, tai padaryk Vieniems nereikia, kitiems reikia Man tai neblogai butų, nors jau popierinis variantas žymiai geriau skaityt, negu prie Kopiuterio akis vargint, bet vistiek Butų šaunu Aš kai nueinu maximon, pasiemu, ir pasiskaitau Ir vis norisi nusipirkti... Bet...
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Mindaugas Buivydas
2008 1 30 11:27
Pirkau ir aš. Su įdomumu skaitau. Autorius žino ką rašo. Išsamiai ir suprantamai dėstomi fotografijos principai, neakcentuojant ir neperšant nuomonės, kas geriau - juosta ar skaitmena. Nors Hedgecoe turi didelę patirtį ir jo backgroundas, be abejo, "juostinis". Beje, ši knyga pernai buvo šmėstelėjusi knygynuose ir anglų kalba (berods "Baltose Lankose"), labai gailėjausi, kad nepirkau. Bet po to pasirodė lietuviškas vertimas, tai jau čiupau. Dar vienas mano neseniai matytas vertas dėmesio leidinys - britų fotografo Lee Frosto knygos vertimas į rusų kalbą, parašytas klausimų ir atsakymų forma. Mačiau ten pat, "Baltose Lankose"
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Dangus
2008 1 30 12:29
Mindaugas Buivydas rašo: | Pirkau ir aš. Su įdomumu skaitau. Autorius žino ką rašo. Išsamiai ir suprantamai dėstomi fotografijos principai, neakcentuojant ir neperšant nuomonės, kas geriau - juosta ar skaitmena. Nors Hedgecoe turi didelę patirtį ir jo backgroundas, be abejo, "juostinis". Beje, ši knyga pernai buvo šmėstelėjusi knygynuose ir anglų kalba (berods "Baltose Lankose"), labai gailėjausi, kad nepirkau. Bet po to pasirodė lietuviškas vertimas, tai jau čiupau. Dar vienas mano neseniai matytas vertas dėmesio leidinys - britų fotografo Lee Frosto knygos vertimas į rusų kalbą, parašytas klausimų ir atsakymų forma. Mačiau ten pat, "Baltose Lankose" |
paziurejau ir as ta knyga. tikrai neblogas dalykas. tik sypsena sukele kad visi studijiniai kadrai 6x6 formatas.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
--
2008 2 10 22:52
Turiu sia knyga. Man, kaip fotografijos naujokui, ji tikrai vertinga. Nors nemanau, kad ji skirta tik pradedantiesiams.. Rastu kiekvienas ten i ka paziuret.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
zaklin
2008 2 18 10:29
Taigi reziumuojant: ar veta pirkti butent John Hedgecoe knyga, ar dar kas geresnio siuo metu yra Lietuvoje?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
hideo
2008 2 18 12:18
yra
nueini i humanitas knigyna ir ten daug daug foto knygu
geriau - blogiau, subjektyvus reikalas
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Thomas Andrijauskas
2008 2 19 1:40
zaklin rašo: | Taigi reziumuojant: ar veta pirkti butent John Hedgecoe knyga, ar dar kas geresnio siuo metu yra Lietuvoje? |
as asmeniskai nesigailiu isleides tuos 70lt ant sitos knygos
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Tomas Kavaliauskas
2008 2 29 1:56
Nėra stebūklas J.H. knyga. Visose knygose yra daug panašių temų, čia nieko naujo neišrasi...
Gera knyga.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
Puslapiai: 1 2
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą
|