|
|
|
|
| | |
|
Marijus *Bružila
2008 1 26 12:52
seno sukirpimo fotoaparatams.isukamas ,tashkinis,pats primityviausias kogero,bet gerai veikiantis turi buti .
kazhkokia zhiema nezhiema
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Simas L.
2008 1 26 15:08
Prieš gerą mėnesiuką pirkau Fototechnikoj, kaštavo 32lt
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
MP
2008 1 26 15:34
Marijus * rašo: | seno sukirpimo fotoaparatams.isukamas ,tashkinis,pats primityviausias kogero,bet gerai veikiantis turi buti .
kazhkokia zhiema nezhiema |
uz kokia kaina tau reikia ir kokio ilgio? galiu parvezti "iz zarubezhja"
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
2008 1 26 20:41
Pirkau Vilbroj Pentax Cable Release (40 LT, 50cm ilgio). Pasirode zymiai rimtesnis, nei troseliai, kuriuos pardavineja Fototechnika. Naudoju ketvirta menesi ir labai dziaugiuosi
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Marijus *Bružila
2008 1 30 10:14
MP rašo: | Marijus * rašo: | seno sukirpimo fotoaparatams.isukamas ,tashkinis,pats primityviausias kogero,bet gerai veikiantis turi buti .
kazhkokia zhiema nezhiema |
uz kokia kaina tau reikia ir kokio ilgio? galiu parvezti "iz zarubezhja" |
labas. man iki 50lt tenkintu.pliusas ,jei dar nuspaudus butu su uzfiksuojama padetim,o ne tik laikytu,kol ash laikau. realiai man ilgo tai nereikia 15-50cm.jei ka rastum,paimk man savo nuozhiura. ja neabejoju
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Marius Mills
2008 1 30 10:22
aš tai pas mečkauską kažkados pirkau ( http://www.fototaisykla.lt/ ) seną tarybinį su fiksavimu. Berods mokėjau 12 Lt. Fototechnika turėjo, bet ten bent dvigubai brangesnis buvo. Mečkauskas sakė, kad naujas, bet toks nebuvo:) Man ir naudotas tinka, nes gerai atlieka savo funkciją.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą
|
|
|