Naujausios forumų temos  Forumų sąrašas     Ieškoti               Vartotojo nustatymai   Tikrinti asmeninius pranešimus   Prisijungti 

Visi forumai -> Fotografija
 

AR DAZNAI GENDA CANON fotoaparatai? NORIU PIRKTI BE GARANT

     

Pranešimas Darius Sidlauskas    2010 10 28 13:44      

sveiki noriu pirkti is amerikos canon 550 be garantijos pas juos kaina 1550 lt plius siuntimas kazkas 100lt fotika atsiustu drauge is amerikos tai jokiu mokesciu papildomai
bet kokia rizika galimybe sugesti ?

tai kaip daznai sugenda canonai nes pentax turejo k20 pora pazistamu spjaudesi gedimas praktiskai aks tris menesius buvo PEnTAX AKMUO SU LYG PUNTUKU I TAVO DARZA . todel ziuriu i canon ir del kainos


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Dangus    2010 10 28 16:19      

ziurint kaip naudosi. jei fotkinsi tai neges jei pradesi atidarineti alu metyti i krepsini ar kasdien mirkyti kavoje tada tikimybe kad suges yra didesne.

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Kafkis    2010 10 28 23:59      

Reikia atkreipti demesi i padarytu kadru skaiciu. Gali jis buti jau atjotas, kad net neverta imti. Prasyti, kad atsiustu foto is kurios exif veliau galima issitraukti. Uzuolaideles dirbs 100 tukst. kadru. Po to jas teks keisti. svarbu ir tai ar aparatas nera krites. Reikia ziureti is visu pusiu. Ar kontaktai nesulinde i vidu ir t.t. ir t.t. Nesenai isejas dar nereiskia, kad mazai naudotas Smile

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Darius Sidlauskas    2010 10 30 16:55      

ne tai fotikas naujas visiskai, perku is usa tenai ju kainos padorios ne kaip europoj, canon 55o uz 1550 litu, sony a55 uz 1700litu ir panasiai. O yra todel taip kad garantija atskirai pas juos reikia pirkti ir jei neimi garantjos sutaupai arba pralosi.

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Martyna K    2010 10 30 20:11      

Nepadaryk klaidos, yra muitas siunčiant iš amerikos, gali prie kainos pridėt apie 20 proc jei ne daugiau. (tiksliai neprisimenu kiek, reikia žiūrėti) Tai žinok neka mažiau gaunasi, dažnai žiūriu objektyvus per ebay, kai paskaičiuoji, tai pagalvoji kad dėl kokiu 200 lt neapsimoka. Nebent turi gerą dėdę, kuris parveš. Ir tada reikia išmontuot, nes gaudo. Aišku galima tartis su pardavėju, kad kainą mažesnę rašytų, kad su defektais, bet jei pagaus, tai gali paskaičiuoti pagal Lietuvos rinką tuos procentus. Taigi sėkmės perkant ir būtinai paskaičiuok.

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Darius Sidlauskas    2010 10 31 1:25      

zinau, bet kad gaudo nezinojau, tiesiog pazistama tenai gyvena ji man ka nors nuperka po to i siuntinuka ir siuncia kaip gift ar bele ka paraso. Dar nieko tokio brangaus nepirkau tai nezinau net ka mastyt, nes ribojosi iki 300 lt tai niekas negaude.

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas cruxman    2010 10 31 10:51      

Siunčiant į EU reikia užmest 19% ir siuntimo išlaidas. Garantija neapsimoka, nes ir garantiniams daiktams pas mus yra diagnostikos mokestis, o atgal į USA vargu ar siustum. Geriau pas mus prasidiagnozuotum už tuos pinigus. Kada japoniški daiktai kam garantiniu laikotarpiu sulūžo?

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas martynas a.    2010 10 31 11:56      

muitininkams neidomu, ka ant pakuotes parasys tavo drauge. Jei akivaizdu, kad daiktas naujas ir aiskiai brangesnis nei 160lt,, gali but ramus, kad mokesciai bus paskaiciuoti ir tiketina pagal europines tokio daikto kainas (mokesciai: 21% PVM plius muitas apie 4-5%, iskaiciuojama ir pasto paslaugu kaina). Nebent pateiksi pirkimo dokumentus su kaina, nuo kurios turetu buti skaiciuojami mokesciai. Anksciau buvo daugiau sansu praslyst nepastebetam, bet dabar tikrina rimciau.
Su tais "gift'ais".... cia kaip siust kilograma kokaino ir parasyt "cia ne narkotikai, cia siaip, balti milteliai draugui".


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Darius Sidlauskas    2010 10 31 12:30      

idomus varijantas ispakauojam be dezutes brokeen ir isvys ko jie kimba, tegu irodo kitaip, cia teismai gali muitine nuskalpuoti, jei zmogus daro dovana ka jie gali pakeisti.

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas cruxman    2010 10 31 12:55      

Tada atvėsk ir pasiskaityk dovanų įstatymą. Nežinojimas neatleidžia nuo atsakomybės.

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas martynas a.    2010 10 31 16:36      

Sekmes bandant pakeisti pasauli. Dar suprasciau, jei tavo drauge is tiesu siustu tau dovanu sugedusi aparata, o muitine bandytu kazka irodinet kitaip. tada turetum bent jau moraline teise piktintis ar mojuot teismu veliavom. o dabar.... net nesinori komentuot, labai jau lietuviskai viskas.

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Darius Sidlauskas    2010 11 01 14:08      

nezinau nezinau, bet tai ka pasake apie muitine naujiena buvo, nes dar metu pradzioje tamron lens pirkau nenauja aisku, bet siunte kaip gift, parduotuveje toks apie 1600lt, niekas nieko atejo be problemu.

» Atsakyti   » Cituoti    
   

Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą


Pradėti naują temą