| | |
|
Mindaugas Ličkus
2008 1 10 0:04
Siūlau susitikimą daryti Jachtklubo kavinėj prie Kauno marių.
sausio 13, 13 val 13 minučių.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Rimantas Steponavičius
2008 1 10 0:37
Tai vat, kad nenorim mes jau į tą centrą, bet ką įdomiau? O pasivaikščioję mes visada pasisėdim kur nors.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
abracadabra
2008 1 10 0:49
Rimantas Steponavičius rašo: | Tai vat, kad nenorim mes jau į tą centrą, bet ką įdomiau? O pasivaikščioję mes visada pasisėdim kur nors. | varom į moterų pirtį - tada Žilvinas Valeika tikrai prisijungs, o ir mes pasismaginsim
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Mindaugas Ličkus
2008 1 10 1:57
abracadabra rašo: | varom į moterų pirtį - tada Žilvinas Valeika tikrai prisijungs, o ir mes pasismaginsim |
Žinai apie pirtį ir man mintis buvo šovusi... kodėl gi ne?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
abracadabra
2008 1 10 2:21
Mindaugas Ličkus rašo: | abracadabra rašo: | varom į moterų pirtį - tada Žilvinas Valeika tikrai prisijungs, o ir mes pasismaginsim |
Žinai apie pirtį ir man mintis buvo šovusi... kodėl gi ne? | aš gėdinuos
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Dangus
2008 1 10 16:04
abracadabra rašo: | Mindaugas Ličkus rašo: | abracadabra rašo: | varom į moterų pirtį - tada Žilvinas Valeika tikrai prisijungs, o ir mes pasismaginsim |
Žinai apie pirtį ir man mintis buvo šovusi... kodėl gi ne? | aš gėdinuos |
dzin tada krepsinis. kur buti? kur pirtis.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
keturiolika
2008 1 10 20:02
Namuose dušą turiu. dviese - normaliai. trise - nebandžiau. tai gal pas mane - pigiau bus )))
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Jūratė R.
2008 1 11 18:11
Sveiki, vis galvoju prisijungti ir susipazinti.... Ideja susitikti jachtklube man patiko, tik dar labiau patiktu, jei butu geras oras ir ledas. Siulyciau vietoj standartinio lengvo pasivaiksciojimo - aktyvu pasiciauzyma paciuzomis ant mariu Kas neturi paciuzu, galetu roges prigriebt, kas turi, galetu tempti ir pan... Bent jau pernai ten budavo paciuzu nuoma, kaip siemet nezinau...
Jei ne si savaitgali, nes turbut bus slapias ledas, tai kazkuri tikrai siulyciau.
Ar butu pritarianciu siai minciai?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Saulius
2008 1 11 18:58
Jūratė Rumpienė rašo: | Sveiki, vis galvoju prisijungti ir susipazinti.... Ideja susitikti jachtklube man patiko, tik dar labiau patiktu, jei butu geras oras ir ledas. Siulyciau vietoj standartinio lengvo pasivaiksciojimo - aktyvu pasiciauzyma paciuzomis ant mariu Kas neturi paciuzu, galetu roges prigriebt, kas turi, galetu tempti ir pan... Bent jau pernai ten budavo paciuzu nuoma, kaip siemet nezinau...
Jei ne si savaitgali, nes turbut bus slapias ledas, tai kazkuri tikrai siulyciau.
Ar butu pritarianciu siai minciai? |
Si savaitgali nebent pasiplaukiot pavyktu o del susitikimo ant ledo tai mintis si islieka.....planavom susitike jachtklube pesciom nukeliaut iki Bajorkiemio ten pasistiprint ir pareiti
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Rimantas Steponavičius
2008 1 11 19:08
Taigi, tvirtinu laiką ir vietą: 13d 13h 13min. Jacht klube, kavinėje 13 staliukas Laukiami visi kauniečiai ir ne tik... Išankstinio plano neturime, nes orai pakišo koją, oj tas globalinis atšilimas... Bet jei nusišypsos laimė, tai pavaikščiosim kur aplinkui...
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Mindaugas Ličkus
2008 1 12 18:45
Myte dalyvaus Ugnė Vasyliūtė ir kiti dar nei karto nedalyvavę asmenys..
P.S. pasiimkit M42 adapterius jei kam įdomu išbandyt egzotiškų rusiškų stiklų..
Iki ryt
868542766
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
|
Puslapiai: 1, 2, 3 ... 7 8 9 ... 12 13 14