| | |
|
2009 9 26 14:52
Kaip ir Gytė, norėčiau fotosesijos. Tai mano didelė svajonė Manau, kad esu pakankamai fotogeniška. Pozuoti dar gerai nemoku taip, kaip reikia, bet mokausi
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Linosz Kranowski
2009 9 27 11:46
Inga P. rašo: | Kaip ir Gytė, norėčiau fotosesijos. Tai mano didelė svajonė Manau, kad esu pakankamai fotogeniška. Pozuoti dar gerai nemoku taip, kaip reikia, bet mokausi |
tai kad tu ir esi ta pati Gytė, tik be akinių
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
2009 9 27 17:42
Linosz Kranowski rašo: | Inga P. rašo: | Kaip ir Gytė, norėčiau fotosesijos. Tai mano didelė svajonė Manau, kad esu pakankamai fotogeniška. Pozuoti dar gerai nemoku taip, kaip reikia, bet mokausi |
tai kad tu ir esi ta pati Gytė, tik be akinių |
Na cia dabar ) Mes drauges, bet ne tas pats zmogus. Tiesiog kartu dalyvavom vienoje fotosesijoje. Patiko, todel norisi dar Bet tiek to. Turbut cia susirasti fotografa, kuris rimtai ziuretu i mano nora dalyvauti fotosesijoje, nelabai imanoma
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
2009 9 27 17:47
Čia manęs klausėte? Šiaip Vilniuje tai tikrai ne, nes Kaune gyvenu ir esu gana užimtas žmogus, todėl važiuoti į Vilnių sunkiai rasčiau laiko. Be to, man tik savaitgaliai tiktų fotosesijai, nes darbo dienomis daug dirbu. O kur fotografuoti - studijoje ar lauke - man labai didelio skirtumo nėra. Nors sau aš gražiau atrodau nuotraukose, kurios fotografuotos lauke
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Mindaugas Vaičiulis
2009 9 28 13:51
Tai prasom paviesinti rezultatus
Martyna Kalendaite rašo: | tikriausiai mano fotosesijoje |
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Gytė P.
2009 9 28 18:32
Martyna Kalendaite rašo: | tikriausiai mano fotosesijoje |
Tikrai taip
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
2009 9 28 18:34
Taip, toje pačioje
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Linosz Kranowski
2010 5 26 14:42
siūlom pozuojantiems ir fotografuojantiems susitikt birželio 7 d, 18 val, užupyje. ką manot?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Artūras Steponavičius
2010 5 27 15:48
hmzz o daug zada ateiti pozuojanciu ? visai idomu butu susitikti su norinciais fotografuotis pasibandyi pasikeisti kontaktais ir veliau susidarinus sumascius kazka idomaus susitikti pafotografuoti ;]
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Herkus
2010 5 28 11:06
pasistengsiu buti o del modeliu- tai galim pavydeti latviams - ten yra agenturos, kur galima pasisamdyti modeliukus "menams" , ten dirba idomios kurybingos merginos ir vaikinai, kuriems idomi kuryba, o ne pozavimas glianciniams zurnalams...
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Anželika Žalpė
2010 5 28 11:13
blin greiciausiai si karta neisdegs atlekt...bet musu zmones irgi Herkau labai idomus ..gal kiek kuklus ...ir tyliai save labai myli
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
Puslapiai: 1 2 3 4
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą
|
|