|
|
| | |
|
Saulius
2010 2 02 10:46
Arkanoidai tu kaip mažas kompleksuotas šunelis kuris lipa ant atkištos kojos norėdamas išdulkinti visą pasaulį ir dar kai tave paglosto judini mažytę trumputę uodegytę iš pasitenkinimo. Jei jau toks jautiesi teisus kodėl nepaminėjai kad darbo pateikėjas pabrėžė kad tai nuo foto? ar tai tavo šunelio smegenim atrodo nėra svarbu? Tiesiog puldinėji lygioje vietoje kmpleksuotas žmogysta. Vienok tau tik sėkmės linkiu
P.s. Adminas galėtų ir man paaiškinti ar "Arkanoidas" kaip nicas nėra plagiatas o gal net vagystė ? Neužteko košės šunyčio galvoje net nicą savo sugalvoti
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Saulius
2010 2 02 12:41
Saulius rašo: |
Arkanoidai tu kaip mažas kompleksuotas šunelis kuris lipa ant atkištos kojos norėdamas išdulkinti visą pasaulį ir dar kai tave paglosto judini mažytę trumputę uodegytę iš pasitenkinimo. Jei jau toks jautiesi teisus kodėl nepaminėjai kad darbo pateikėjas pabrėžė kad tai nuo foto? ar tai tavo šunelio smegenim atrodo nėra svarbu? Tiesiog puldinėji lygioje vietoje kmpleksuotas žmogysta. Vienok tau tik sėkmės linkiu
P.s. Adminas galėtų ir man paaiškinti ar "Arkanoidas" kaip nicas nėra plagiatas o gal net vagystė ? Neužteko košės šunyčio galvoje net nicą savo sugalvoti |
O geras.... galvojau kad as cia kazka prirasiau pasirodo ne .... idomiai nutinka retsykiais cia .....
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
arkanoidas
2010 2 02 23:58
P.s. Adminas galėtų ir man paaiškinti ar "Arkanoidas" kaip nicas nėra plagiatas o gal net vagystė ? Neužteko košės šunyčio galvoje net nicą savo sugalvoti |
Ostapėnkos "dviratukas" irgi ne plagiatas? Tai kad tas piešinys yra visiškas plagiatas, ir berods, neįžeidinėjau pačio, tai patarčiau kalbos filtrus pasikeisti, o Admino paprašyčiau irgi kažkaip reaguoti į kai kurių veikėjų įžeidimus, ar šio puslapio taisyklės ne visiems taikomos ?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Saulius
2010 2 03 16:52
arkanoidas rašo: | Saulius rašo: |
Ostapėnkos "dviratukas" irgi ne plagiatas? Tai kad tas piešinys yra visiškas plagiatas, ir berods, neįžeidinėjau pačio, tai patarčiau kalbos filtrus pasikeisti, o Admino paprašyčiau irgi kažkaip reaguoti į kai kurių veikėjų įžeidimus, ar šio puslapio taisyklės ne visiems taikomos ? |
Nicas "Arkanoidas" irgi ne palgiatas? Tai kad tas nick name yra visiškas plagiatas. Kalbant apie įžeidinėjimus, tu mane įžeidinėji nuolat, pradedant tai kad: piešiau pasak tavęs per kalke ir/ar programos pluginais baigiant lyginimais su Ostapenka. Kadangi tu sau leidi mane įžeidinėti, pasistengiu nelikti tau skolingas ir sakau kad tavo šunyčio kiauksenčio lygioje vietoje, veikiausiai vienitelė galvoje likusi smegenų lastelė to nesuvoks. Patarimas tau toks: Nori pagarbos? pradėk gerbti kitus. Taip pat prašyčiau Admino reguoti į nesveikų žmonių išsišokimus ir taškymus fekalijomis. Skirtingai nuo oponento aš įvardinu asmenį plagijuotu/pavogtu nicu Arkanoidas.
P.s. E. Ostapenka su daina "dvyratukas" būtent pilna ta žodžio prasme yra plagiatas nes jis tą dainą pristatinėjo kaip savo kurybą! Tuo tarpu aš nurodžiau kad tai nuo foto! Yra skirtumas obliau plagijuotu/vogtu nicu "Arkanoidas"?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Patieška
2010 2 03 20:11
O pasiūlymų adminui tema. Galvoju gal ir man ką pasiūlyt, kad tokia mada. Pvz. rakint dar ir šitas pievas. Užkniso - kur nepaskaitysi paskutiniu metu, ten vienas prieš kitą šakėm. Vienas už kitą protingesnis. Gal laikas pradėt skaitytis, kad viešoj erdvėj esat. Tik nepulkit dejuot "jis pirmas pradėėėjo".
Viso gero. Diskutuot čia nesiruošiu.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Saulius
2010 2 03 20:32
Audra J.
Tu kaip moteris per nelyg kategoriška O ir apie madas nelabai supranti kova- tai progresas tokia mūsų prigimtis (kova už būvį ir t.t.) su šakėmis kovojo praėjusiam šimtmetyje, darbar civilizuotas priemonės naudojamos Nepulsiu dejuot "jis pirmas pradėėėjo" ir tikiuosi tavęs labai nenuvilsiu nepateisnes tavo lūkesčių?
Viso gero. Jei nesiruoši čia diskutuoti, gal norėsi telefonu tai padaryti? dėl visa ko palieku savo tel nr 8686 04868 Saulius
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Saulius
2010 2 03 21:07
Sauliau (bendravardi kolega) kaip matau aš tau labai trugdau?. Jei manai kad tie "pagaliai" man kažką reiškia tai tu klysti jei būtų galimybė aš tau asmeniškai tą vienintelį padovanočiau , atostogos taip pat ne pats blogiausias variantas. Atsipalaiduoki gi žmonės bendrauja. Nebūk šabloninis. Sauliau padarom paprastai: pasakyk kad aš tau trukgdau ir kad norėtum kad manęs nebūtų, aš pažadu išsiregistruosiu pats vardan tavo ramybės (Arkanoidui tai negalioja:)).
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Saulius
2010 2 03 21:25
Sauliau (bendravardi kolega) kaip matau aš tau labai trugdau?. Jei manai kad tie "pagaliai" man kažką reiškia tai tu klysti jei būtų galimybė aš tau asmeniškai tą vienintelį padovanočiau , atostogos taip pat ne pats blogiausias variantas. Atsipalaiduoki gi žmonės bendrauja. Nebūk šabloninis. Sauliau padarom paprastai: pasakyk kad aš tau trukgdau ir kad norėtum kad manęs nebūtų, aš pažadu išsiregistruosiu pats vardan tavo ramybės (Arkanoidui tai negalioja:)). |
Issiregistruoti nepavyks to nenumato Kudros istatymai ir pagaliukais nesisvaistyk nes jie tau nepriklauso tai balsavusiu uz tavo darbus nuopelnas
Asmeniskai neturiu nieko nei pries tave ar kitus tiesiog kartais uzknisa kai atsidarai tema,(nebutinai sita) o ten tarpusavio rietenos ,nesu is pedantiju priekabiausku rases bet tvarka minimalia megstu.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
|
|
Puslapiai: 1, 2, 3 ... 19 20 21 ... 31 32 33
|