| | |
|
17871
2010 1 21 0:57
yeti - sniego zhmogus rašo: | 17871 rašo: | yeti - sniego zhmogus rašo: |
Iki tikrai malonaus daug kam cia paugeti reikia... "bepratnamy"... originalu. |
gramatinė klaida. neketinu spaminti forumo apie nuotraukų vagis tokiu susirašinėjimu. prašom asmeniškai. |
As apie kolegu vadinima beprociais, Jusu teiginys. Malonaus zmogaus bruozas... Tai ir nespaminkit. |
viešpatie, na bet Jūs ir keisti žmonės! vagyste dar nekaltinau, ten buvo klausimas - kieno nuotrauka, kadangi jau mačiau ją anksčiau fotokūdroj. dedam, trinam, kuriam naujus profilius, vėl dedam tą patį per tą patį - nu fain, flag vam v rūki, nu tik tokiu atveju nereikia taip keistai reaguoti, kai kažkas ima ir pasako, kad nuotrauka jau matyta. atsidariau pelkę - naujai įdėta fotokūdroj matyta nuotrauka tuščiame profilyje. kilo natūrali abejonė. džyz, nesiruošiu užsiimti vagių "medžiokle", tiesiog atmintis mano gera. viskas, Adomai, norit su manim pasikalbėti apie ūkį ir bites - rašykit į privatą, būkit malonus. ačiū.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
2010 1 21 1:05
tai viskas fine, tiek kad buvo tas beprotnamis is pacio, o paskui paciam kazkuo uzkliuvo "eikit fotkint". tai nezinau kas cia keistas.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
17871
2010 1 21 1:13
perverskit šitą forumą keliais lapais atgal ir suprasit. beje, aš - pati. ir baikit būt piktas, negražu taip.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
2010 1 21 1:23
17871 rašo: | perverskit šitą forumą keliais lapais atgal ir suprasit. beje, aš - pati. ir baikit būt piktas, negražu taip. |
as linksmas dar baisesnis del lapu vertimo.. nerandu "page up" mygtuko mac'e
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
arkanoidas
2010 1 21 1:28
Prašymas -- nespaminkinte temoje . 17871 --užleiskite........ kelią .
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
2010 1 21 2:00
17871 rašo: | perverskit šitą forumą keliais lapais atgal ir suprasit. beje, aš - pati. ir baikit būt piktas, negražu taip. |
OK, nespaminam arkaska bando buti uzkalbintas...
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
arkanoidas
2010 1 27 1:15
buna atveju ,kai vienu aparatu fotografuoja ir vyras ir žmona
Paskutinį kartą redagavo arkanoidas , 2010 1 28 20:50 . Redaguota 1 kartą
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
arkanoidas
2010 1 28 11:33
daug kas man aiškino kad tai yra manipuliacija --ir giedrius 35 , ir kiti , kurie pamanipuliavo . Jų neištrynė -reiškia tai manipuliacija .
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
♠
2010 1 28 21:46
arkanoidas rašo: | buna atveju ,kai vienu aparatu fotografuoja ir vyras ir žmona |
buna ir tokiu atveju kai drauge,sese,gimines pasiskolina fotoaparata
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
|
|
| | |
|
arkanoidas
2010 1 31 22:37
Matau kad keliomis sekundėmis pavėlavau pranešti apie begalę identiškų nuotraukos rezultatų. Respect, reiškia galiu ramiai išeiti pensijon.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
Puslapiai: 1, 2, 3 ... 18 19 20 ... 31 32 33
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą
|