| | |
|
arkanoidas
2010 1 12 12:59
eire , tiesiog neleidžiu bet kam sau ant sprando užsilipti ir be atitinkamo išsilavinimo nustatinėti medicinines diagnozes , gal baisumas tik tame , kad nenutyliu , kaip dauguma ,kuri leidžiasi būti apkakojama "mediko-šarlatano" .
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Jurgita Pavilionytė
2010 1 12 19:42
tamsta daugiau nersiat po enta ir ieskot kas ka nup..so, o ne fotografuojat, kas siaip butina salyga fotografui
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Malvydas
2010 1 12 23:00
dar vienas pinkertonas... TinEye matyt atradai
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Arnis
2010 1 12 23:05
o ka smagu, pamaitrai mogu kuris deda visokiio pobudio superines fotkes ir imi tikrint viena po kitos
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Malvydas
2010 1 12 23:12
Arnis rašo: | o ka smagu, pamaitrai mogu kuris deda visokiio pobudio superines fotkes ir imi tikrint viena po kitos |
pasitikrink http://alloxa.35photo.ru/ , po to parasyk ar smagu kaltint tik pagal TinEye
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Simas Mockevičius
2010 1 13 18:33
Arnis rašo: | o ka smagu, pamaitrai mogu kuris deda visokiio pobudio superines fotkes ir imi tikrint viena po kitos |
mdaaa... manyciau reiktu paciam stengtis mokytis daryti geras foto, o ne del kitu po interneto platybes braidyti
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
|
|
| | |
|
arkanoidas
2010 1 14 19:13
arkanoidas rašo: | aš tikrai esu labai ištikimas dalyvis -- garbės žodis , aš noriu vėl 3 pagaliukus turėti , o paskui ir keturis . ačiū . |
Paprašyčiau admino sutvarkyti klonų reikalą , nors pakeisti taip kad kas nors tokiu pačiu niku negalėtų naudotis .
O su tamsta , kuris kuria klonus ir išdarinėja tokius dalykus dabar jau tikrai susitiksime , kadangi lazda jau perlenkta per stipriai - sulaužei tą lazdą ir sudaužei mano kantrybės taurę .
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Herkus
2010 1 15 20:12
" Panikovski, jus menkas ir juokingas zmogelis" / "Aukso versis"
Arkaska, ne svirskas lazda perlenke, o pats- tikro vyro izeisti negali niekas- tik liaulius gali isizeisti pats, bet tada koks jis vyras? Butum ismintingai , vyrtiskai tylejas... viskas seniai butu pasibaige, o tie pastovus tavo inskstimai ir grasinimai i virtualia erdve... smukai mano akyse , nors gal tai ir nieko nereiskia.. )))ss... ainam geriau alaus gert ir fotkint, a?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
arkanoidas
2010 1 15 21:11
sutinku , Herkau , iš virtualios norėjau į realią pakviesti , o dėl pivossss tai gera idėja .
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
|
Puslapiai: 1, 2, 3 ... 16 17 18 ... 31 32 33
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą