| | |
|
kva
2009 12 19 12:04
man tai kažkaip panašu į taškuotą kaladę, taip norėtųsi, kad kraštai būtų kaip nors užblurinti. o tai dabar įeinu į kūdrą ir iškart susierzinu. jums taip nebūna?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
2009 12 19 12:57
man tai personažo kokio nors trukumas, labai jau monotoniškas tas viršus.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Hermis Preikštas
2009 12 19 14:36
kažkaip neerzino, bet dabar atkreipiau didesnį dėmesį. O gal yra tame atsainume kažkokio nestandartiškumo...
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
SW
2009 12 19 15:00
Ir vėl pasikeitė viršus, nu kas čia vyksta. O tas su krentančiu sniegu, tai visai nieko buvo...
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
kva
2009 12 19 15:11
oo, man šitas labai gražus tik keista, kad forume vis dar žolė dygsta
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
B.B
2009 12 20 9:54
na sniego tai aš ten 4 snaiges teižvelgiu, ir dar kažkokių peroksidinių plaukų kušį (aš juokauju,lai nesupyksta tas kas vistik dėjo pastangas,kad to sniego šiam puslapy iš vis atsirado)
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
kva
2009 12 20 13:51
Marijus * rašo: | ..man jusu problemas.. |
žinai, neseniai skaičiau Kafkos "Laišką tėvui", tai su šituo ir dar keliais posakiais Kafkos tėvas jį nuolat žemindavo, o tuo tarpu pats itin susireikšmindavo nu tiesiog asociacija )
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
lvalius
2009 12 20 16:24
Gal ir aš labai susireikšminęs, bet taip pat galiu pasakyti tą patį ...man jūsų problemas... Nors čia net ne problema. Gal tik tiek gerai, kad ir aš pažiūrėjau kas tam viršuje, nors manau, kad tai absoliučiai neturi jokios reikšmės.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
kva
2009 12 20 17:15
lvalius rašo: | Gal ir aš labai susireikšminęs, bet taip pat galiu pasakyti tą patį ...man jūsų problemas... Nors čia net ne problema. Gal tik tiek gerai, kad ir aš pažiūrėjau kas tam viršuje, nors manau, kad tai absoliučiai neturi jokios reikšmės. |
tai ko čia rašinėjate? eikite spręsti savo problemų
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
lvalius
2009 12 20 18:38
Neisiu. Nes tur būt neverta. Jei labai rimtos problemos, tai išspręsti nepavyks, o jei nerimtos, tai ir spręsti neverta. Kam be reikalo gaišti laiką. Geriau čia su jumis pabendrausiu.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Gryn
2009 12 20 21:16
Kažkada neapsikentus parašiau straipsnį į vieną int. puslapį apie tai, kaip parduotuvės ant prekių klijuoja kainas ir brūkšn. kodus tokiais baisiais klijais, ir paskui bandant tas lipūčkes nuplėšti labai susigadina daikto išvaizda. Ypač knygos ir kiti gražūs daiktai, kuriuos neretai davonojam kam nors. Tai irgi buvo komentarų, maždaug "ot rado problemą, kad pasauly tik tokios problemos būtų..." Kai kitąkart viešai pasisakysiu, tai jau pasistengsiu ką nors itin svarbaus užgriebti )
O jei rimtai, tai tema lygiai tokia pat aktuali, kaip ir bet kuri kita. Kamon, fotografai - juk svetainės išvaizda ne mažiau svarbi nei funkcionalumas Aš iš pradžių maniau, kad ta taškuota kaladė viršuj kažką įdomaus slepia ir kliktelėjau, bet pasirodė, kad visgi nieko neslepia. Dabar jau žymiai geriau - atrodo kaip šventinis svetainės papuošimas. Valio.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
Puslapiai: 1 2
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą
|
|