|
| | |
|
GOST
2009 11 22 22:29
Adomas Svirskas rašo: | 112 |
Joo, puikiai žinomas ger. Adomui numeris Visais atvejais, netgi kai ir pačiam pagalbos reikia bet kuriame pasaulio kraštelyje
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
GOST
2009 11 22 22:31
Adomas Svirskas rašo: | gost, tau walldis dar neivarvino niekur sivakar? paprasyk graziai. |
Niekas čia netaiko tokios praktikos apart taves
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
|
| | |
|
GOST
2009 11 22 22:38
Mindaugas Buivydas rašo: | Gal jus geriau per skypą šitas visiškas nesąmones varykit, o ne į eterį? |
Tai yra tema sukurta būtent tiems klausimams, kaip ir tema "Kas yra tas svirskas" Jei Jums ji nepatinka tai prašom aplenkti ją.. Nebūtina viską skaityti apie svirską..
Va, įdomu būtų kaip jums būtų graudžiai juokinga, jei būtumėte išvadintas visais įmanomais keiksmažodžiais..
Paskutinį kartą redagavo GOST, 2009 11 22 22:42 . Redaguota 1 kartą
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Adomas Svirskas
2009 11 22 22:41
gost rašo: | Va, įdomu būtų kaip jums būtų graudžiai juokinga, jei būtumėte išvadintas visais įmanomais keiksmažodžiais.. |
Tai va reikia suprasti, sudroztas anonime, kad isvadinama ne be reikalo. O dabar eik miegot, varguoli.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Donatas
2009 11 22 22:44
ghost - tai pagauk ta Svirska ir p... is keleno i galva, o ne pezek cia vejus
Paskutinį kartą redagavo Donatas, 2009 11 22 22:45 . Redaguota 1 kartą
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Walldis
2009 11 22 22:45
Svirskai prasaisi , kad tau ivarvinciau ... ??? ... na sakiau jau ...nemyliu as taves ...
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Adomas Svirskas
2009 11 22 22:46
Walldis rašo: | Svirskai prasaisi , kad tau ivarvinciau ... ??? ... na sakiau jau ...nemyliu as taves ... |
Gerbiu tavo partneryste ir meile su gost'u.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
GOST
2009 11 22 22:47
Na aš negaliu Jums gerb. Adomai Svirskai atsakyti tokiais pat įžeidimais, nes nenoriu nusileisti iki mažamečių lygio, kai yra varoma be perstojo ir be logiškų paaiškinimų. Dar kartą siūlau Jums www.gydykis.lt pasitikrinti ar jūs nesate iš to 1% kurie serga šizofrenija. Nes tikrai, ne vieno mano nuomone Jus tikrai gali išvežti per prievartą.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Adomas Svirskas
2009 11 22 22:49
gost rašo: | Na aš negaliu Jums gerb. Adomai Svirskai atsakyti tokiais pat įžeidimais, nes nenoriu nusileisti iki mažamečių lygio, kai yra varoma be perstojo ir be logiškų paaiškinimų. Dar kartą siūlau Jums www.gydykis.lt pasitikrinti ar jūs nesate iš to 1% kurie serga šizofrenija. Nes tikrai, ne vieno mano nuomone Jus tikrai gali išvežti per prievartą. |
Visa Jusu palata taip mano ?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
GOST
2009 11 22 22:50
Donatas rašo: | ghost - tai pagauk ta Svirska ir p... is keleno i galva, o ne pezek cia vejus |
Lengva pasakyti, kad kas žinotų kur jis, o kitą vertųs jis jau pats gyrėsi kad puikiai žino telefono numerį visiems atvejams.. O žinai, tokie kurie neatsako už žodžius labai greitai naudojasi 112..
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą
|
|