| | |
|
MP
2007 11 21 17:27
puslapis is tiesu tobuleja ne dienom o valandom, kas yra labai dziugu. bet va pagalvojau, forumu temose ne pro sali butu tureti kokia nors virtualia modeliu agentura (iesko/siulosi). suprantu, kad profesionalams tai neaktualu, bet megejams fotografams ir pretenduojantiems i modelius tai galbut butu idomu ir abipusiai naudinga tiek kurybine tiek finansine prasme.
zinoma, galima ir siaip imesti skelbima, bet deti pvz i syriu "fototurgelis" kazkaip nedera
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Benas Navanglauskas
2007 11 21 20:18
oi, MP D prajuokinai su tuo "Foto turgelis" : ))))))))) nažinau kodėl, bet pasirodė labai juokinga. O tokios temos manau reiktų
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
cruxman
2007 11 21 21:03
Ir dar ten galėtų būti skiltis "Seksualiai nepatenkinti"
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
|
| | |
|
Admin
2007 11 21 23:27
Na forumo temas bet kas gali kurti. Tad jei tai klausimas apie forumus, tai tiesiog reiktų imti ir sukurti tokią temą. O dėl kažko daugiau tai dabar tikrai neįsivaizduoju.
Bet toks pasiūlymas jau nebe pirmas, tad gal ir atsiras kasnors panašaus anksčiau ar vėliau.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
MP
2007 11 22 8:51
cruxman rašo: | Ir dar ten galėtų būti skiltis "Seksualiai nepatenkinti" |
aniems yr kiti puslapiai.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
cruxman
2007 11 22 11:29
Tai gal ten ir pasiūlymų/pasisiūlymų skiltį ir reiktų atidaryti? Pvz., vanilė.lt, arba seksas.lt.ru
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
MP
2007 11 22 11:47
cruxman rašo: | Tai gal ten ir pasiūlymų/pasisiūlymų skiltį ir reiktų atidaryti? Pvz., vanilė.lt, arba seksas.lt.ru |
ar kolegai kitokiu minciu nekyla skaitant zodzius siulau/siulausi? gal ne tame puslapyje lankotes ???
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
cruxman
2007 11 22 11:50
Tame tame. As anuose modelių susirast galiu;) Ir šiaip patenkintas dabar esu.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
MP
2007 11 22 11:54
cruxman rašo: | Tame tame. As anuose modelių susirast galiu;) Ir šiaip patenkintas dabar esu. |
gal anuose puslapiuose lankosi ir kokie idomus 80 meciai diedukai kurie galetu pamodeliuoti man? zinau, kad ir cia jie nesilanko, bet cia bet jau butu kas gali juos parekomenduoti...
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
MP
2007 11 22 12:38
tamsta esate konretus pervertas ir net nesigedijate to:)
o jeigu rimtai (apie apgaudinejimus ir ne), tai esate laisvas galvoti ka norite. paprastai tokie dalykai yra normalus, net dedikuoti puslapiai yra.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
cruxman
2007 11 22 12:43
Ačiū už detalizuotą kritiką Nieko, išaugau aš iš to amžiaus. Išaugsi ir tu:)
...ir, kaip taisyklė, po tokių pokalbių mano darbų vidurkiai vėl krito:D Tai padės nustatyti, kurie iš jų geri. Ačiū
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
MP
2007 11 22 13:08
cruxman rašo: | Ačiū už detalizuotą kritiką Nieko, išaugau aš iš to amžiaus. Išaugsi ir tu:)
...ir, kaip taisyklė, po tokių pokalbių mano darbų vidurkiai vėl krito:D Tai padės nustatyti, kurie iš jų geri. Ačiū |
siandien maziau kaip 4 neparasiau niekam
apie amziu tai tamstai dar teks ne viena matrica sudeginti, kol mano metus pasieksite ir isaugsite is vaikisku itarinejimu.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
Puslapiai: 1 2
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą
|
|