| | |
|
Mindaugas Ličkus
2007 11 15 22:16
Kažkas minėjo, kad įmanoma gauti Kodak portra už ~10lt Ir kitas juostas.
Pirko susimetę, urmu.
Gal sakau pakartot galima būtų? Susimesti ir pajamti krūvą juostų kažkaip.
Kas turit patirties šiuo klausimu?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
tomito
2007 11 16 0:20
manau kad as irgi prisedeciau ir dar placiu reiketu.
turiu kodak juosteliu spalvotu is kinijos, ten kodako padielkos, bet visai smagios galiu kokias 5 parduot jei reikia kam.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
M
2007 11 16 3:02
planuoju užsakinėt juostų iš užsienio... bet daugiau į JB orientuojuos.
na, jei reikia kažko iš spalvotų - rašyk privata su kiekiais... dėl kelių juostų tikrai nesiterliosim, bet jei daugiau - why not
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Rayo
2007 11 16 8:48
Grigas rašo: | planuoju užsakinėt juostų iš užsienio... bet daugiau į JB orientuojuos.
na, jei reikia kažko iš spalvotų - rašyk privata su kiekiais... dėl kelių juostų tikrai nesiterliosim, bet jei daugiau - why not |
kiek tas daugiau?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Marius Mills
2007 11 16 11:36
kodak portra po 10lt. tai aš turiu. Bet pas mane liko apie 20vnt. Tai net nežinau, ar noriu išleisti jas į pasaulį. Nors galima užpirkti vėl. Bet jeigu nedaug reikia (iki 5 vnt.), tai galiu parduoti.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
MP
2007 11 16 11:58
marmilas rašo: | kodak portra po 10lt. tai aš turiu. Bet pas mane liko apie 20vnt. Tai net nežinau, ar noriu išleisti jas į pasaulį. Nors galima užpirkti vėl. Bet jeigu nedaug reikia (iki 5 vnt.), tai galiu parduoti. |
NC ar VC?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Marius Mills
2007 11 16 12:13
135, 160VC, 36 kadrai. Galioja bent iki 2008 galo. Laikau šaldytuve nuo gavimo.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
MP
2007 11 16 12:25
marmilas rašo: | 135, 160VC, 36 kadrai. Galioja bent iki 2008 galo. Laikau šaldytuve nuo gavimo. |
skamba viliojanciai, bet jau saldytuve vietos nera pas Mariju jos labai graziai atrode
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
M
2007 11 16 12:33
magic_pill rašo: | marmilas rašo: | 135, 160VC, 36 kadrai. Galioja bent iki 2008 galo. Laikau šaldytuve nuo gavimo. |
skamba viliojanciai, bet jau saldytuve vietos nera pas Mariju jos labai graziai atrode |
Marijus ir iš TACMA vašką išspaudžia ;p
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
M
2007 11 16 12:40
barbus rašo: | Grigas rašo: | planuoju užsakinėt juostų iš užsienio... bet daugiau į JB orientuojuos.
na, jei reikia kažko iš spalvotų - rašyk privata su kiekiais... dėl kelių juostų tikrai nesiterliosim, bet jei daugiau - why not |
kiek tas daugiau? |
Na bent 10 vnt vienos rūšies.
Šiaip reikia jau privačiai ir KONKREČIAI derint, kas domina
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Rayo
2007 11 16 21:48
marmilas rašo: | kodak portra po 10lt. tai aš turiu. Bet pas mane liko apie 20vnt. Tai net nežinau, ar noriu išleisti jas į pasaulį. Nors galima užpirkti vėl. Bet jeigu nedaug reikia (iki 5 vnt.), tai galiu parduoti. |
kas tas portra??? kuo ji ypatinga??
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Mindaugas Ličkus
2007 11 17 4:01
Grigas rašo: | barbus rašo: | Grigas rašo: | planuoju užsakinėt juostų iš užsienio... bet daugiau į JB orientuojuos.
kiek tas daugiau? |
Na bent 10 vnt vienos rūšies.
Šiaip reikia jau privačiai ir KONKREČIAI derint, kas domina |
Žinoma min. po 10vnt vienos rūšies. Tuoj susižiūrėsiu ir susitarsim. Parašysiu.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
hideo
2007 11 17 13:07
ehehej