| | |
|
Rimantas S
2009 8 19 9:48
Sveiki,
Dairausi objektyvo makro fotografijai bei portretams. Labiausiai mane sudomino sis variantas: Canon EF 100mm f/2.8 Macro USM. Kadangi objektyvas nebus naudojamas kaip pagrindinis, pasidairiau ir pigesniu alternatyvu:
Tamron SP AF 90mm F/2.8 Di MACRO 1:1
Tokina AT-X M100 AF PRO D AF 100mm f/2.8 macro
Perskaiciau review ivairiuose puslapiuose taciau butu idomu suzinoti nuomone laikiusiu savo rankose siuos objektyvus. Canon pats isbandysiu, nes ji berods galima issinuomuoti fotorente. Su kitu dvieju pabandymais kiek sudetingiau. Todel butu malonu, kad pasidalintumet savo pastebejimais.
P.S. sory jei buvo tokia tema, bet man nepavyko tokios aptikti... ypac su atsakymais i klausimus...
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Dangus
2009 8 19 10:06
tema jau tikrai buvo. tikrai nebandziau tamron ir tokina bet jau virs metu turiu 100/2.8 canono. nefotografuoju macro taciau portretams tai mano favoritas. labai astrus. manau tamstai klausimas vienas butu. kiek galite leisti $$$ objektyvui .
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Rimantas S
2009 8 19 10:22
$$$ klausimas visad aktualus Siaip jau buvau 99% nusprendes ir nusiteikes pirkti canona ir litu tam surades. O bet taciau kadangi ir apie konkurentus atsiliepimai gana teigiami, plius dar litu ant limonado liktu, susigundziau pasidometi.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Eugene
2009 8 19 20:25
Canon 100/2.8 macro puikus objektyvas.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Rimantas S
2009 8 20 9:10
Panasu i tai, kad pats puikiausias, nes apie konkurentus atsiliepinu visai nesigirdi
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Dangus
2009 8 20 11:05
gal del to kad konkurentai ne tokie populiarus .
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Ramus
2009 8 20 18:03
be konkurencijos Canon +
bandziau laime apturejau
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Orlandas Butkus
2009 8 20 18:58
Nieko negaliu patarti, nes turiu patirties tik su canon 100, nenusivyliau... nadoju makro fotografijai ir esu patenkintas
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Rytojus
2009 8 20 23:22
turiu canon 100mm 2.8 - nuostabus daiktas
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Deimantas
2009 8 24 21:50
Man kažkada buvo kilusi panaši dilema kokį macro objektyvą pasirinkti, daug gero esu girdėjęs apie Tamron 90, net labai jį giria užsienio forumuose, bet pasirinkau canon 100mm2.8, tikrai puikus objektyvas, portetams ypatingai geras, studijoje tiesiog favoritas, macro pilnam kadrui Sigma 150mm2.8 geriau, bet kropintai matricai ir 100 užtenka.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Gintautas Berzinskas
2009 9 02 4:25
na ka, nuo rugsejo 1 kaip alternatyva galima pazymeti nauja Canon EF 100mm f/2.8L Macro IS USM
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Audrius
2009 9 03 20:31
Man tai vienas is astriausiu objektyvu. Esu bandes MKI ir MKII, dabar L versija isejo. Manau bus taip pat nerealus daiktas.
Kiek girdejau, tamronai berods triuksmauja. Bet siaip kaip uz tokia kaina tai tikrai imciau canon net nelabai svarstes. Ne veltui fredmirandoj turi 9.6 ivertinima!
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Rimantas S
2009 9 05 16:46
Gintautas Berzinskas rašo: | na ka, nuo rugsejo 1 kaip alternatyva galima pazymeti nauja Canon EF 100mm f/2.8L Macro IS USM |
L'ke aisku liuks, ale pagal kaina dar jam toloka iki alternatyvos....
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Rimantas S
2009 9 05 16:47
Audrius rašo: | Man tai vienas is astriausiu objektyvu. Esu bandes MKI ir MKII, dabar L versija isejo. Manau bus taip pat nerealus daiktas.
Kiek girdejau, tamronai berods triuksmauja. Bet siaip kaip uz tokia kaina tai tikrai imciau canon net nelabai svarstes. Ne veltui fredmirandoj turi 9.6 ivertinima! |
Kaip ir daugelis cia pasisakiusiu as taip pat isbraukiau Tamrona ir Tokina is saraso:)
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą
|
|
|