|
| | |
|
Ramune M.S.
2009 7 28 13:40
Ichtiologia rašo: | Rūta Smailys rašo: | man šiandien rodo,kad turiu naują žinutę, bet atsidarius nėra naujos:( o užrašas toliau raudonuoja:) |
Hm, pas mane irgi tas pats. |
ir pas mane tas pats
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
MP
2009 7 28 13:49
cia adminas turbut tikrina kiek is 10,5 tuks vartotoju dar gyvi. visi, kas gavo neegzistuojancias zinutes, turi patvirtinti apie tai siame forume vat bus forumas, kokio dar nebuvo
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Luce
2009 7 28 14:01
MP rašo: | cia adminas turbut tikrina kiek is 10,5 tuks vartotoju dar gyvi. visi, kas gavo neegzistuojancias zinutes, turi patvirtinti apie tai siame forume vat bus forumas, kokio dar nebuvo |
))))))))
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
VR
2009 7 28 14:05
Ramune M.S. rašo: | Ichtiologia rašo: | Rūta Smailys rašo: | man šiandien rodo,kad turiu naują žinutę, bet atsidarius nėra naujos:( o užrašas toliau raudonuoja:) |
Hm, pas mane irgi tas pats. |
ir pas mane tas pats |
ir pas mane tas pats :/
galvojau čia parašysiu ir gal kas paaiškins, bet žiūriu, kad ne man vienai taip. bet vistiek tikiuosi sulaukti atsakymo
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
|
|
| | |
|
Gerr
2009 7 28 17:45
nu va ir pas mane taip pat
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Daina B.
2009 7 28 19:31
Čia registruojasi visi? Aš irgi ne išskirtinė...
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Gerr
2009 7 28 19:49
bet nejaugi tik iš naujo persiregistravus nebebus tų žinučių? nejaugi nieko admin negali padaryti?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Aloyzas Stakelė
2009 7 28 21:40
pas mane taip pat kaip ir pas daugeli.zinute rodo o ten nieko nera.visa tai atsirado po temos -zinuciu velavimas
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
Puslapiai: 1 2 3
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą
|
|