|
| | |
|
Raimondas Rozenbergas
2009 7 18 5:07
Turbūt ne į temą, bet...Administratoriau susitvarkyk sistemą, bo pjauna grybą kaip ir kaikurie "vertintojai"... nedėjau nevienos nuotraukos į pelkę per pastarasias 24 valandas , o rodo, kad keturi darbai per dieną ir neleidžia įkelti... Kas per briedas ?!!! >
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
2009 7 19 19:15
ar ne per didele garbe kurti atskira tema siam vartotojui ?..
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
aidas a .
2009 7 19 19:28
Ellen rašo: | ar ne per didele garbe kurti atskira tema siam vartotojui ?.. |
Dabar, geriau pagalvojus, jaučiuosi padaręs klaidą.
Bet tuo metu, buvo laiko ir "užkirbino" (lengvai sakant). Gerai būtų šios temos nebeplėtoti (reklama gi irgi kainuoja
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
arkanoidas
2009 7 19 20:03
Patarčiau kam nors užvesti temą , "Printas --arkanoido klonas , kuris jam daro reklamą "
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
SW
2009 7 26 20:47
Savaitgali prie alaus pokalbis... Prisimenant kūdrą ir kažkodėl arkanoidą Ir kažkodėl buvo prisimintas anekdotas:
„Nepriklausomybės pirmieji metai. Žmogus pasakoja - įjungiu televizorių rodo Landsbergį, perjungiu kitą kanalą vėl rodo Landsbergį, atsiverčių laikraštį Landsbergis, įsijungiu radiją vėl šneka Landsbergis.
Konservų dėžutę jau pabijojau atidarinėti."
p.s. patį žmogų (prof. V.Landsbergį) aš labai gerbiu ir palyginimas gali būti tik labai netiesioginis
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Rasa Makaraitytė
2009 7 29 11:58
PiktsBebrs rašo: | aidas a . rašo: | PiktasBebras rašo: | Palikite arkanoida ramybeje zmogus vienintelis kovoja uz tvarka |
1. arkanoidas (2009 07 15 15:3
užpildysi gal savo anketinius duomenis -- svarbiausia -- amžius ir fototechnikos modelis -- kad būtų objektyvus vertinimas .
Ir nuo to priklauso objektyvumas ??? | na pasiziuri i merginos amziu ir susileidzia sirdis dedi uoga |
O kokį man amžių rašyti, kad gaučiau daug uogų? Tuoj bus 17. VALIO VALIO VALIO
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
mushroom 4 free
2009 7 29 22:05
Rasa Makaraitytė rašo: | PiktsBebrs rašo: | aidas a . rašo: | PiktasBebras rašo: | Palikite arkanoida ramybeje zmogus vienintelis kovoja uz tvarka |
1. arkanoidas (2009 07 15 15:3
užpildysi gal savo anketinius duomenis -- svarbiausia -- amžius ir fototechnikos modelis -- kad būtų objektyvus vertinimas .
Ir nuo to priklauso objektyvumas ??? | na pasiziuri i merginos amziu ir susileidzia sirdis dedi uoga |
O kokį man amžių rašyti, kad gaučiau daug uogų? Tuoj bus 17. VALIO VALIO VALIO | Rasyk 20 neapsiriksi ir bus ralip ralio ralio
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Renatas
2009 10 18 18:39
arkanoidas rašo: | Dar Ramūnei -- žmogus fotografuoja -- rankomis ,akimis , širdimi ir siela , o kadras įsirašo į fotoaparato juostelę arba atminties laikmena . |
tai palei viska dabar turėčiau pateikt pirštų anspaudus, pasakyti kokios spalvos mano akys, pateikti širdies kardiogramą ir pasakyt kokiam tikėjimui mano dušia priklauso?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
arkanoidas
2010 1 26 16:50
Petruška rašo: | aš tai nesuprantu, o kas nusprendė, kad būtent anketinių duomenų nurodymas kaip darbinantis saugume yra TVARKA? |
saugume darbinantis galima ir nerašyti , ir taip viską apie kiekvieną žino .
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
Puslapiai: 1 2 3 4 5
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą
|
|