| | |
|
neklausk geriau
2009 7 16 19:12
arkanoidui pedagoge gal tau prie fotoehnikos modelio dar ir raktus nuo buto prideti ,adresiuka ...........uzpakaliukas nesulips mielasis
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
aidas a .
2009 7 16 19:31
PiktasBebras rašo: | tai jei i panevezi galima ir i siaulius kajau cia smulkintis |
Išversk, prašau. Bo nesupratau nieko.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
mushroom 4 free
2009 7 16 19:48
na nesikabinek, kablelius pasideliok , ir suprasi jei nepavyks tada teks pakartoti posta
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
aidas a .
2009 7 16 20:02
PiktasBebras rašo: | na nesikabinek, kablelius pasideliok , ir suprasi jei nepavyks tada teks pakartoti posta |
Nepavyko. Pakartok.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
mushroom 4 free
2009 7 16 20:14
printas rašo: | PiktasBebras rašo: | na nesikabinek, kablelius pasideliok , ir suprasi jei nepavyks tada teks pakartoti posta |
Nepavyko. Pakartok. | tai jei i Panevezi,tai galima ir i siaulius ,ka jau cia .... berods taip buvo
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
aidas a .
2009 7 16 20:17
PiktasBebras rašo: | printas rašo: | PiktasBebras rašo: | na nesikabinek, kablelius pasideliok , ir suprasi jei nepavyks tada teks pakartoti posta |
Nepavyko. Pakartok. | tai jei i Panevezi,tai galima ir i siaulius ,ka jau cia .... berods taip buvo |
Tai tu ir arkanoikas tas pat asmuo? Ar jus, kokiu tai mentaliniu budu, vienas kito mintis skaitot ? Gal uzteks jau tu klounadu cia kudroje...
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
mushroom 4 free
2009 7 16 20:26
printas rašo: | PiktasBebras rašo: | printas rašo: | PiktasBebras rašo: | na nesikabinek, kablelius pasideliok , ir suprasi jei nepavyks tada teks pakartoti posta |
Nepavyko. Pakartok. | tai jei i Panevezi,tai galima ir i siaulius ,ka jau cia .... berods taip buvo |
Tai tu ir arkanoikas tas pat asmuo? Ar jus, kokiu tai mentaliniu budu, vienas kito mintis skaitot ? Gal uzteks jau tu klounadu cia kudroje... | Nebejuokink,as esu as arkanoidas yra arkanoidas tuo labiau paziurek kaskur rasiau kad siuo metu sedziu dubline kiek zinau arkanoidas vilniuje.ir dar amziaus skirtumas ir foto anketoje berods pas abu yra (atidziau pries pareiskiant itarinejimus )
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
aidas a .
2009 7 16 20:38
Bliamba. Neperskaiciau anketoje metu ir fotoaparato modelio. Atciprashau labai. Negalėjau objektyviai įvertint.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
mushroom 4 free
2009 7 16 20:52
printas rašo: | Bliamba. Neperskaiciau anketoje metu ir fotoaparato modelio. Atciprashau labai. Negalėjau objektyviai įvertint. | na zinai kaip pradedanciajam tamstos ivertinimas buvo man kaip riestainis is dangaus ,visas is dziaugsmo sokinejau prisiminiau vaikyste net ;)pazadu ateityje idesiu ir idomesniu ir kokibiskesniu darbu o dabar siulau mano drauges skruzdelytes darbu paziureti
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
aidas a .
2009 7 16 20:54
PiktasBebras rašo: | printas rašo: | Bliamba. Neperskaiciau anketoje metu ir fotoaparato modelio. Atciprashau labai. Negalėjau objektyviai įvertint. | na zinai kaip pradedanciajam tamstos ivertinimas buvo man kaip riestainis is dangaus ,visas is dziaugsmo sokinejau prisiminiau vaikyste net ;)pazadu ateityje idesiu ir idomesniu ir kokibiskesniu darbu o dabar siulau mano drauges skruzdelytes darbu paziureti |
Bliamba rimtai beleka rasineji. Net suvokti sunku.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
mushroom 4 free
2009 7 16 21:06
printas rašo: | PiktasBebras rašo: | printas rašo: | Bliamba. Neperskaiciau anketoje metu ir fotoaparato modelio. Atciprashau labai. Negalėjau objektyviai įvertint. | na zinai kaip pradedanciajam tamstos ivertinimas buvo man kaip riestainis is dangaus ,visas is dziaugsmo sokinejau prisiminiau vaikyste net ;)pazadu ateityje idesiu ir idomesniu ir kokibiskesniu darbu o dabar siulau mano drauges skruzdelytes darbu paziureti |
Bliamba rimtai beleka rasineji. Net suvokti sunku. | idemiau skaityk, juk ta pacia kalba snekam .Nors su kiekvienu tamstos postu pradedu abejoti tuom.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
anuka
2009 7 16 22:22
arkanoidas rašo: | Yra berods portalas -- lituanistai.lt -- ten rašoma be klaidų .
Turime kuo užsiimti , bet esame ne lėtapėdžiai ir susitvarkome greitai su viskuo , dar laiko užtenka
irgi beleko ---- kas tai per žodis pas pačia ? |
aš visada rašymą tokį kaip tamstos priimu kaip visišką skaitančiojo (o ir savo, kas be ko) negerbimą. ypač, kai dar ir savo nuotraukas sugebi vadinti įvairiais keistais žodžiais. bet tiesą pasakius net nežinau kodėl veliuosi į šią "diskusiją". kalbos matau link alaus pasuko, o man kadangi negalima, tai nėr čia ko ir maltis.
labanakt.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
arkanoidas
2009 7 16 23:51
tik dėl gramatinių klaidų nepradėkime pyktis , beje, čia ne visi lietuvių mokyklas baigę . Yra pilna žmonių kurie išvis nosinių ir ilgųjų raidžių čia nerašo .
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
RS
2009 7 17 18:02
Na ka, atidauziau as ta arkanoida, bet jam ir tam galo nera. http://spicy.lt/zaidziam/breakout-arba-populiarusis-arkanoidas
Tikrai jau gerus 15 metu rasau be nosiniu, varneliu ir kitu zenklu. Neoficialioj interneto erdvej. Ir nieko. Bet jei jau tai kazkam darosi problema, pradesiu pratintis rašyti taisyklingai. Man nesunku, kad tik Jūs mieli kolegos geriau pasijaustumėt.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
arkanoidas
2009 7 17 18:58
Ačiū už nuorodą .
Dabar visi , kuri lieja pykti --turi nuorodą į mano šalį.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
Puslapiai: 1 2 3 4 5
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą
|
|