|
| | |
|
arkanoidas
2009 7 10 11:58
Netikėtas finalas , neakivaizdus nugalėtojas VV , bet sveikinimai naujajam karaliui
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
anuka
2009 7 11 12:34
oj laukiam laukiam naujos temos laukiam...
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Raktas
2009 7 11 12:37
Žmogus nesitikėjo laimėt manau, tai ir neužsuka
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
anuka
2009 7 11 12:49
hm, neatsimenu kiek laukt reik, bet jeigu nesulauksim, tai Arūnai teks tau naują temą skelbti
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Raktas
2009 7 11 13:30
cha nesažininga būtų,o iš tiesų kiek laiko laukt reikia? tada Marijui kaip ir laimėtojo laurai atitektų
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
arkanoidas
2009 7 11 14:00
Arūnas. rašo: | cha nesažininga būtų,o iš tiesų kiek laiko laukt reikia? tada Marijui kaip ir laimėtojo laurai atitektų |
Jeigu Marijus neatsirastų ,tada gal manekėnai ?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
MT
2009 7 11 15:18
Ačiū už įvertinimą, netikėta, bet smagu.
Nauja tema "Maži stebuklai", tad visiems sėkmės ir laukiu darbų!
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
anuka
2009 7 16 18:06
up.
tik pastebėjau keistą tendenciją - kai vardo nesimato (ir autorius nenuspėjamas), tai balsavimas toks vangus, kad baisu. nejau rimtai tik už vardus balsuojam? liūdesys mane apniko...
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Luce
2009 7 16 18:26
anuka rašo: | up.
tik pastebėjau keistą tendenciją - kai vardo nesimato (ir autorius nenuspėjamas), tai balsavimas toks vangus, kad baisu. nejau rimtai tik už vardus balsuojam? liūdesys mane apniko... |
na gal ne už vardus vistik balsuojam... (Aš apskritai apsileidau su balsavimu ir su komentavimu.)
Liūdniau, kad jau ne pirmoje teminėje labai mažai dalyvaujančių darbų.
aš tai vis laukiu temos, kuriai turėčiau foto, arba idėją
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
anuka
2009 7 16 18:29
bet Luce, pažiūrėk, ta graži serija apie muilo burbulus, kuri geriausiose kabo kiek turi lankytojų ir kiek pabalsavusių, ir kiek kitos. žiauru. kai iš šimto pažiūrėjusių tik mažiau nei dešimtadalis sugeba nuomonę išreikšti, taigi tikrai liūdna. ir aha, vangokas dalyvavimas, bet aš gal suversčiau tai vasarai? nežinau, reiktų Mindaugo klausti kiek skiriasi lankomumas ir aktyvumas priklausomai nuo sezono.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Luce
2009 7 16 18:33
anuka rašo: | bet Luce, pažiūrėk, ta graži serija apie muilo burbulus, kuri geriausiose kabo kiek turi lankytojų ir kiek pabalsavusių, ir kiek kitos. žiauru. . | hmmm, pradedam aišku nuo savęs situaciją gerinti. Einu apžiūrėti teminių ir balsuoti
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
aidas a .
2009 7 16 18:47
anuka rašo: | up.
<kirpta>
balsavimas toks vangus, kad baisu. nejau rimtai tik už vardus balsuojam? </kirpta> |
Dazniausiai taip. Nebent tikrai isskirtine foto butu/buvo. Deja.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
|
Puslapiai: 1, 2, 3 ... 114 115 116 ... 236 237 238
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą