| | |
|
mv
2009 7 04 22:20
Sveiki,
Dažnai prireikia sužinoti koks buvo objektyvas naudojamas, koks fotoaparatas, diafragma, išlaikymas ir pan. Klausinėtis kiekviena karta tingisi, bet žinau, kad yra programų, kurios parodo viska ko man reikia. Taigi gal pasidalinsite pavadinimais?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Adomas Svirskas
2009 7 05 1:34
opanda exif tool, ACDSee ir daug kitu.
nenoriu as vel but grubus, bet ivedus i google ka nors "exif viewer" gausi daug. na o jei nezinai kas yra EXIF, suzinosi ir tai sekmes!
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
mv
2009 7 05 17:06
Ačiū už programėles, reiks patikrint, šiaip naudoju Microsoft Pro Photo Tools, bet galvojau gal ką geriau pasiūlisit.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Adomas Svirskas
2009 7 05 17:38
Mantas Vitkus rašo: | šiaip naudoju Microsoft Pro Photo Tools, bet galvojau gal ką geriau pasiūlisit. |
Mesk kakuti is burnos
Komercines/piratines:
- ACDSee Pro 2.x
- Adobe LightRoom 2.x
- Adobe Photoshop CS3/4
Nekomerciniu/legaliu/nemokamu tau pasiulys mazochistai Kas siulys GIMP tas ultra-mazochistas
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
JonasP
2009 7 06 18:12
Irfanview rodo EXIF (nemokama ir labai liuks )
GIMP - jei vien pažiūrėt EXIF, tai per sunkiasvoris daiktas.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
anuka
2009 7 07 12:30
o šiaip, profų nuotraukų info nepažiūrėsi, nes jie dažniausiai spaudžia "save for web", o ten - jokios informacijos
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
hideo
2009 7 07 12:33
man tai kazkaip isvis atrodo per daug sureiksminamas tas exif
nu gerai, pvz iso 200, f5.6, 1/100s - daug ka sako?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
anuka
2009 7 07 12:36
aš kartais pasižiūriu įdomumo dėlei (pavyzdžiui, kai sunkiu suprasti, kodėl būtent toks DOF ar panašiai), bet taip retai, kad man keistai atrodo noras diegti net programas specialiai tam.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Adomas Svirskas
2009 7 07 12:47
kalba cia placiau, imho, nei exif, nes jei kazkas kazka daro su MS photo tools tai truputi keista na gal tie toolsai geri labai
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Malvydas
2009 7 07 13:19
hideo rašo: | man tai kazkaip isvis atrodo per daug sureiksminamas tas exif
|
...tuo labiau, kad nei juostos tipo, nei ryškinimo proceso jame nebūna
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Darius Martinkus
2009 7 08 12:50
su ta pacia "windows picture and fax viewer, spaudi desinini, poperties (ypatybes) , tada suvestinė, ir yra visas info, jei nerodo, tada išsamiau paspaust reik, i vsio
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą
|
|
|