| | |
|
.
2009 7 02 17:11
Gal yra zmoniu, siais metais stosianciu i dizaino kolegijos, taikomosios fotografijos studijas? butu idomu isgirsti kaip ruosiates, nes kiek girdejau stojamojo egzamino metu reikes fotografuoti su kolegijos fotoaparatu stebint komisijos nariams, del to man biski neramu.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Romasito
2009 7 02 17:36
Čia tai įdomiai, lakstysite po gatvę ir visi komisijos nariai eilute iš paskos?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Stanislovas
2009 7 02 17:42
Viskas ten bus gerai, nereikai panikuoti. Tik turek pinigeliu sumoketi uz studijas. Lygis stojanciuju yra zemas, tad....
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
.
2009 7 02 18:52
RK rašo: | Čia tai įdomiai, lakstysite po gatvę ir visi komisijos nariai eilute iš paskos? |
kiek supratau viskas vyks kabinete, reikes parodyt kaip supranti sviesa ir panasiai, gaila bet as jos dar nesuprantu..
Beje, stosiu i neakivaizdines studijas, turbut ten patekti sansu daugiau?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Quintas
2009 7 02 20:16
giegie rašo: | Gal yra zmoniu, siais metais stosianciu i dizaino kolegijos, taikomosios fotografijos studijas? butu idomu isgirsti kaip ruosiates, nes kiek girdejau stojamojo egzamino metu reikes fotografuoti su kolegijos fotoaparatu stebint komisijos nariams, del to man biski neramu. |
Taip, stojau! Nusiramik Egzamina pasirenki- arba piesi, arba fotografuoji natiurmorta. Pirmenybe teikiama fotografuojantiems savo fotoaparatu. Daiktai sudeti ant stalu, o toliau- tavo fantazijos vaisius ir rezultatas
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
.
2009 7 02 20:22
Quintas rašo: | Taip, stojau! Nusiramik Egzamina pasirenki- arba piesi, arba fotografuoji natiurmorta. Pirmenybe teikiama fotografuojantiems savo fotoaparatu. Daiktai sudeti ant stalu, o toliau- tavo fantazijos vaisius ir rezultatas |
gal gali papasakot placiau ka pats pasirinkai? kas per daiktai ir panasiai. O teorinio testo nebuvo? Pats i dienini ar neakivaizdini?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Quintas
2009 7 02 21:11
ne, teorijos ten nereikia , as i dienini uzsirasiau. Na, o daiktai- kuo ivairiausi- stiklines, audeklai, statuleles ir t.t. Natiurmorta reikia fotografuoti pagal temas. As stojau praeita pirmadieni. Temos buvo tokios: muge, klasikinio natiurmorto interpretacija ir svajoti pavojinga. Tvarka tokia: ant lapo popieriaus parasai tema, kuria pasirenki, lapa su tema nufotografuoji ir dar padarai 3 nuotraukas pagal taja tema. Tai gali buti lyg ir trumpa foto istorija. Taigi, tiek
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
.
2009 7 02 21:21
Quintas rašo: | ne, teorijos ten nereikia , as i dienini uzsirasiau. Na, o daiktai- kuo ivairiausi- stiklines, audeklai, statuleles ir t.t. Natiurmorta reikia fotografuoti pagal temas. As stojau praeita pirmadieni. Temos buvo tokios: muge, klasikinio natiurmorto interpretacija ir svajoti pavojinga. Tvarka tokia: ant lapo popieriaus parasai tema, kuria pasirenki, lapa su tema nufotografuoji ir dar padarai 3 nuotraukas pagal taja tema. Tai gali buti lyg ir trumpa foto istorija. Taigi, tiek |
nu idomiai, man destytojas Paulius Raciunas sake kad lyg ir testas bus is fotografijos istorijos, beto reikia atsinesti savo mini portfolio, o ir stojamieji prasides nuo liepos 14, tai turbut neakivaizdinems studijoms, kitos salygos beje gal butu galima pamatyti tavo natiurmorta?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Quintas
2009 7 02 21:27
na, as pats atspaudziau apie 20 savo nuotrauku ir vis delto neprireike... Gali gali but, kad kitokios salygos. Na, pasakyk savo maila, atsiusiu kelias is manojo natiurmorto
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
verver
2009 7 08 17:30
kažkaip, manau, painiojama Vilniaus technologijų ir dizaino ir Vilniaus dizaino kolegijos, bet jų stojamųjų egzaminų tvarka.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
.
2009 7 08 19:09
Taip, supainiota
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Kristina Z.
2009 7 25 14:44
Hey gal galit man padeti... man stojamieji jau 28d. gal galima trumpai apsviesti mane ... kaip tie stojamieji i Vln dizaino kolegija... ?Kas per testas ir kaip sekes tas natiurmorta fotografuoti ...? mano e-pastas kristina.zazaite@yahoo.com
Buuuuciau lb dekinga
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
.
2009 7 26 2:42
parasyta i pasta
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Vytautas Matas Prascienius
2009 7 26 14:14
blyn galvoju ir as ten stoti bet kitiemet jaj viskas gerai tai taikysiu y nemokama ;D oajj kitur nemokamai tai tada ate taikomoji fotografija; D
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
Puslapiai: 1 2
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą
|
|