|
|
|
| | |
|
Dangus
2009 7 02 14:57
radau as ta nuoroda klase.lt . o Kristei P todel kad ji labai megsta trintis su baikeriais paskutiniu metu
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
MP
2009 7 02 16:17
kazkas nerealaus ta su akiniais tai is viso topine... nors ant sienos bet kuriuose seimo rumuose kabink...
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Romasito
2009 7 02 17:41
Superr! Jauns ašej, bet kažkodėl jaučiu nostalgiją sovietmečiui
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Saulius
2009 7 02 19:23
Subalansuota Kristei P. bet tinka ir kitiems fainos fotkes
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
|
|
| | |
|
Marijus *Bružila
2009 7 03 13:32
kazhkaip nesirisha jiems tas pavadinimas 'baikeriai'. baikeriai man labiau gatviu pamaivos ,nei gyvenantys del dvirates moto priemones. beje , anuomet juk motogerbėjus Rokeriais vadindavome .
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
MP
2009 7 03 14:01
Marijus * rašo: | kazhkaip nesirisha jiems tas pavadinimas 'baikeriai'. baikeriai man labiau gatviu pamaivos ,nei gyvenantys del dvirates moto priemones. beje , anuomet juk motogerbėjus Rokeriais vadindavome . |
rokeriais mes juos vadindavome trumpu pereinamuoju laikotarpiu, kai angliskai dar nesupratome, o kalbeti ir apsimesti, kad mokame, jau labai norejome, nes buvo nepriklausomybes ausra... 71m. ant LTSL anei roko anei rokeriu nebuvo. tai buvo kapitalistu ismislas. ne, nebent per liuksemburgo radija kazka pagaudavom...
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Marijus *Bružila
2009 7 03 21:35
na matai mano viresnysis brolis buvo tikras 'rokeris', tai zhinau, kas tai buvo. kas yra dienos naktys prie 'ishskelto' variklio, langu didinimas, forsavimas ir t.t.
tikrovishka tai buvo.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
Puslapiai: 1 2
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą
|