|
|
|
|
| | |
|
Darja
2009 6 26 23:28
Sveiki! Iškilo klausimas - kokio adapterio turėčiau ieškoti, norėdama Zenito objektyvus prie Oly e420 pritvirtinti? Kokia jo plius/minus kaina būtų? Gal kas turit ką paiūlyt? Ir šiaip, gal kas bandė, kaip su kokybe?
Ar verta tokiais fotiko kankinimais užsiimti?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
cruxman
2009 6 26 23:33
Naudojuosi Yolos adapteriu savo Canon fotoaparatams. Keičiasi židinio nuotolis, taigi ir blikai, ryškumo gylis, nebegali pasitikėti parametrais užrašytais ant objektyvo, neveikia autofokusas. Toks adapteris parduotuvėje kainuoja apie 100 Lt. Nepaisant visų negatyvių niuansų, esu patenkintas, kad pritaikiau pigų 3M-5CA 500mm objektyvą, nes analogiški Canon televykai kainuoja jau pasakiškus pinigus.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
|
| | |
|
Darja
2009 6 26 23:52
Ačiū už info. Tuo Olympusai ir žavūs, kad technika jiem visad pigesnė, tik kad Lietuvoj sunkiai randama.
Bandysiu laimę, gal pavyks ir man taip nuostabiai tuos objektyvus prisijaukinti, nes dar daaaug laiko praeitų, kol tokius originalius susiruoščiau nusipirkti.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
cruxman
2009 6 27 10:04
Skelbimuose visada pigiau kainuoja nei parduotuvėse, o saviškį aš pirkau prieš kokius 4 metus ten pat, kur ir pozityvines juosteles;)
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Darja
2009 6 27 13:29
Dėl ieškiklio, kol kas išbandysiu tą tamsų ir mažą, o po to, jei bus reikalas, pagalvosiu apie Eyecup Magnifier ME-1, girdėjau apie jį gerų atsiliepimų...
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą
|
|
|