Naujausios forumų temos  Forumų sąrašas     Ieškoti               Vartotojo nustatymai   Tikrinti asmeninius pranešimus   Prisijungti 

Visi forumai -> Fotografija
 

Ieškome fotografų turinčių patirtį meninės erotikos srityje

      Puslapiai: 1   2  

Pranešimas Ot    2009 6 18 15:21      

Onlytease.com kompanija ieško naujų fotografų, galinčių nufotografuoti nuotraukų rinkinius naujam projektui (internetinei svetainei).

Mes ieškome tik geriausių fotografų turinčių darbo patirtį meninės erotikos fotografavime. Geriausi pavyzdžiai būtų - Met-Art Femjoy, BodyInMind stilius.

Mes labai išrankūs fotografams ir modeliams su kuriais ruošiamės dirbti, o taip pat pateiksime reikalavimus kaip turėtų vykti fotosesijos. Fotografai dirbantys kartu su mumis turės laikytis visų reikalavimų, nes kitaip mes galime atsisakyti mokėti pinigus už darbą.

Jei Jūs būsite išrinktas fotografas dirbti kartu su mumis, Jums reikės aptarti modelį ir vietą kur vyks fotosesija. Mes tikimės 5-7 nuotraukų rinkinių iš vienos fotosesijos ir neginčijamai mums priklausančių autorinių teisių, kai Jums bus pervesti pinigai už fotosesiją. Taip pat reikės mums pateikti 2 modelio asmens tapatybę liudijančius dokumentus. Mes mokėsime didelius pinigus užkiekvieną fotosesiją ir tikimės, kad kiekviename nuotraukų rinkinyje bus mažiausiai 100 nuotraukų, o taip pat gali būti 10 min video (jei pats fotografas nori ir gali, bet tai neprivaloma).

Bet kuris fotografas, norintis dirbti kartu su mūsų kompanija turi žinoti kur rasti modelių tinkamų mūsų projektui, kuriuos norėtų fotografuoti. Modeliai turi būti patrauklūs ir nebijoti apsinuoginti prieš objektyvą. Nuotraukų rinkiniuose tikimės matyti apnuogintą kūną, bet ne stipriai išryškintus lytinius organus, ar merginas pozuojančias su erotiniais žaislais. Taip pat norėtume, kad visi modeliai turėtų natūralią krūtinę. Mergina gali turėti nedidelių tatuiruočių bet mes norėtume gauti išsamią informaciją prieš fotosesiją apie visas tatuiruotes ir randus esančius ant modelio kūno.

Susidomėję fotografai, atsiųskite savo darbų pavyzdžius elektroniniu paštu - submissions@onlytease.com , kartu su modelių nuotraukomis, kurie Jūsų manymu yra tinkami šiam projektui.

Fotografams, atsiuntusiems darbų pavyzdžius atsiųsime išsamesnę informaciją, kaip turėtų atrodyti fotosesijos.

Visus iškilusius klausimus galite užduoti elektriniu paštu - submissions@onlytease.com.

Atkreipkite dėmesį, kad mes nedarome jokių pakeitimų onlytease.com tinklapyje ir mes neeiškome fotografų šiam tinklapiui. Mes kuriame visiškai naują tinklapį.

Ačiū už dėmesį

Paulas


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Herkus    2009 6 18 15:43      

Isskirtinai priklausancios autorines teises??? Nu nu, o kaip su LR istatymais? Ar nelabai suvokiat kas yra autorines teises? Geriausiu atveju, jei fotografas paklius loxs- galite tiketis visisku turtiniu teisu perdavimo, o pagal LR istatymus (o ir pasauline praktika) "autorines teises" yra tik autoriaus nuosavybe
Beje, ar pasiruose moketi min 200eur modeliui uz sesija ir 100eur/ val fotografui? Ar cia kalba eina apie 20-30 lt uz nuotrauka?


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Eugene    2009 6 18 15:59      

Herkus visiškai teisus.
O firma, kuri neturi elementaraus supratimo apie autorines teises ir jų skirtumą nuo turtinių teisių, švelniai sakant, nekelia pasitikėjimo.


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas MP    2009 6 18 16:11      

xaxaxa, atsiuskite ir man darbu pavyzdzius Smile ir siaip - galite cia tuos pavyzdzius i kudra sudeti, mes tuo paciu ir aptarsime, ivertinsime. beje, mes is karto atsisakome moketi bet kokius pinigus uz bet ka. we assume no responsibility whatsoever for whatsoever...

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Herkus    2009 6 18 16:23      

"Vanile"reloaded? :DDD

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Simas Mockevičius    2009 6 18 16:55      

tai dar ir modeli surast gi reik, ne tik po to fotografuot Wink

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Adomas Svirskas    2009 6 18 17:50      

"Mes labai išrankūs fotografams ir modeliams su kuriais ruošiamės dirbti, o taip pat pateiksime reikalavimus kaip turėtų vykti fotosesijos. Fotografai dirbantys kartu su mumis turės laikytis visų reikalavimų, nes kitaip mes galime atsisakyti mokėti pinigus už darbą. "

"Bet kuris fotografas, norintis dirbti kartu su mūsų kompanija turi žinoti kur rasti modelių tinkamų mūsų projektui, kuriuos norėtų fotografuoti. "

Prajuokino Smile Sounds like moksleivis kliju pauostes ar bicas tipo to dano shulzo kur ten su gaisrine is buto trauke Very Happy Stilius jeginis Smile


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Stanislovas    2009 6 18 18:20      

rimta istaiga Smile)

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Romasito    2009 6 19 15:22      

"Fotografai dirbantys kartu su mumis turės laikytis visų reikalavimų, nes kitaip mes galime atsisakyti mokėti pinigus už darbą." - prasta pradžia, tikrai.. iškart apie negerus dalykus...

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Adomas Svirskas    2009 6 19 16:46      

"Bet kuris fotografas, norintis dirbti kartu su mūsų kompanija turi žinoti kur rasti modelių tinkamų mūsų projektui, kuriuos norėtų fotografuoti. Modeliai turi būti patrauklūs ir nebijoti apsinuoginti prieš objektyvą."

Kiek skaitau tiek luztu, reto intelekto rasheivai reikia but kad tokius perlus sumastyt. Spejamai patys ir ziuri per diena savo onlytease.COCK Wink


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas cruxman    2009 6 19 17:16      

LOL

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Tomas Perminas    2009 6 19 17:46      

Autoriaus mintyse šios temos rašymo metu buvo tik vienas dalykas: "PAPAI".

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Stanislovas    2009 6 19 17:59      

PIGUS PAPAI PAPAGIAI Smile)

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Hermis Preikštas    2009 6 20 14:26      

Koks "užsakovo tonas" !! Kvepia afera..

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Linosz Kranowski    2009 6 21 0:35      

tai kad čia normalus skelbimas - tradicinis, nieko naujo. išverstas ir tiek. tiesiog ne tam kontekstui pateikta. visos formuluotėms skirtos tiems, kas jau dirba tokioj srity/nišoj, susidomėjusiems.

» Atsakyti   » Cituoti    
    Puslapiai: 1   2  

Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą


Pradėti naują temą