| | |
|
vi.
2009 6 09 13:22
prieš dedant vogtą nuotrauką, reik pasitikrint čia http://tineye.com/ , tai žymiai padidins šansus prasmukti nesučiuptam
m... dabar žinosiu, kai jau norėsiu, tikrinsiu
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
B.B
2009 6 10 20:34
o rimtas bajeris! pvz as nufotkinciau garsia lt asmenybe jai pazadeciau kad sita fotke tik mano asmeniniam albumui. na pavaidinimui ideciau i kudra. ar gali taip atsitikti kad kazkas paims (is kudros) ir tiesiog pasinaudos ta fotke? be leidimo?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
vi.
2009 6 10 20:37
B.B rašo: | o rimtas bajeris! pvz as nufotkinciau garsia lt asmenybe jai pazadeciau kad sita fotke tik mano asmeniniam albumui. na pavaidinimui ideciau i kudra. ar gali taip atsitikti kad kazkas paims (is kudros) ir tiesiog pasinaudos ta fotke? be leidimo? |
negali, niekaip niekaip negali.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
B.B
2009 6 10 20:44
na jei negali tai gerai tada. nes as cia jau uzsukes mintele esu. gal iseis prisiprasyt kad nusisypsotu i mano objektyva.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
vi.
2009 6 10 20:48
B.B rašo: | na jei negali tai gerai tada. nes as cia jau uzsukes mintele esu. gal iseis prisiprasyt kad nusisypsotu i mano objektyva. |
jėga, sveikinu! šiaip yra labai svarbu žvaigždes fotkinti, tikrai, tada atsiskleidžia visas autoriaus profesionalumas ir jau tokių nuotraukų tai tikrai niekas nenorės vogti.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
arkanoidas
2009 6 10 23:28
Nereikėjo plepėti api tineye viešai , daug kas nežinojo ,
radau dar vieną dar geresnę paieškos sistema .
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Malvydas
2009 6 11 7:50
arkanoidas rašo: | Nereikėjo plepėti api tineye viešai , daug kas nežinojo ,
radau dar vieną dar geresnę paieškos sistema . |
google?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
anuka
2009 6 11 13:17
arkanoidas rašo: | Nereikėjo plepėti api tineye viešai , daug kas nežinojo ,
radau dar vieną dar geresnę paieškos sistema . |
jooo... tai turi būti paslaptis! kaip jūs galėjot taip viešai plepėti??? absurdai.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
arkanoidas
2009 6 11 19:22
kai pažeidėjas žino kaip išvengti bausmės -- jam kyla pagunda pažeidinėti , kodėl nusikaltėliai kalėjimuose studijuoja nusikaltimus ir jų fiasko -- kad ateityje padaryti ir nebūti sučiuptam -- matyt Anuka ne tą dalyką (jeigu) studijavai
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
|
| | |
|
2009 6 12 17:36
Apie tokių žmonių moralės ir psichikos problemas jau apšnekėta, nu bet ant kiek reik būt dunduku, kad dėt tokios aukštos kokybės foto po visiško šlamšto ir tikėtis, kad niekam nekils įtarimo....
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Eglė Saldytė
2009 6 12 20:01
deja, ta nuotrauka yra tikrai mano. Bliamba, negražu šmeižt kai nežinai kaip yra iš tikrųjų. Jei jau taip netiki, galiu epr kur nors orginala atsiųst...
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
2009 6 12 20:45
Eglė Saldytė rašo: |
deja, ta nuotrauka yra tikrai mano. Bliamba, negražu šmeižt kai nežinai kaip yra iš tikrųjų. Jei jau taip netiki, galiu epr kur nors orginala atsiųst... |
Na tai žmogus tik pasakė, kad jam kyla įtarimų - priimkite tai, kaip komplimentą, kad Jūsų darbas toks geras, kad net nesitiki, kad jis Jūsų
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
arkanoidas
2009 6 12 21:30
Eglė Saldytė rašo: |
deja, ta nuotrauka yra tikrai mano. Bliamba, negražu šmeižt kai nežinai kaip yra iš tikrųjų. Jei jau taip netiki, galiu epr kur nors orginala atsiųst... |
Tikrai nešmeižiau --exif failas rodo tik tai kas neatitinka ka mes susirašėm ,o atsiūsti iš interneto gi dabar galima nors 25 mb originalų failą , tik pinigėlių daugiau kainuos :
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
Puslapiai: 1, 2, 3, 4 5 ... 31 32 33
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą
|
|