Naujausios forumų temos  Forumų sąrašas     Ieškoti               Vartotojo nustatymai   Tikrinti asmeninius pranešimus   Prisijungti 

Visi forumai -> Fotografija
 

Škotija

      Puslapiai: 1   2  

Pranešimas cruxman    2009 5 03 16:22      

Kas nors iš Jūsų yra tikrai buvęs Škotijoje. Ką gražaus patartumėte aplankyti, kad atostogos nepraslystų veltui?

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas MP    2009 5 03 16:27      

cruxman rašo:
Kas nors iš Jūsų yra tikrai buvęs Škotijoje. Ką gražaus patartumėte aplankyti, kad atostogos nepraslystų veltui?


jei patinka gamta - vienareiksmiskai highlands. kazkas nerealaus.


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Martynas    2009 5 03 17:45      

po Škotija reikia su palapine keliauti, tada tikrai daugiausia pamatysi. O toliau viskas priklauso kiek laiko galite tam skirti. Škotijoje tikrai nereali gamta. Girdėjau, kad yra nuo Glasgow toks ale takelis apie 80 mylių, ir vadina jį "mini scotland/highlands", ir ten praėjus tikrai galima pamatyti nemažai.

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas cruxman    2009 5 03 18:26      

O į šiaurę nuo Aberdeen ar yra kas nors ypatingo?

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas MP    2009 5 03 19:28      

cruxman rašo:
O į šiaurę nuo Aberdeen ar yra kas nors ypatingo?


tai highlands ir yra "i siaure" (gerokai i siaure). ir pritariu, kad reik "su palapine"


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Šarūnas Kryžius    2009 5 03 21:08      

teko pagyvent beveik pora metu "i siaure" nuo aberdeen'o, prie pat siaures juros. tikrai yra graziu vieteliu. Yra drakulos isventinimo pilis, kaip skotai vadina, lochnesas ir t.t.

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas cruxman    2009 5 10 20:56      

Ačiū už informaciją. O gal pasakysite, kur galima būtų įsigyti Fuji VELVIA juostelių?

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas briedis miske    2009 5 10 22:19      

Edinburgas!!!,nebuvau,bet ish kinu matau,kad nerealu.arshitektura...tiesa,jei megsti klausytis gidu pavaikshciok po Edinburgo pozemius,vakar lektuve kina ziurejau apie ji.,Prie Edinb. yra idomi baznycia pasiieshkok intere,berods nedaug myliu nuo sostines.Jei pasisex,ir busi vidury savaites,gausi lb fainu namuka prie pat ezero.Daznai vejo nebuna,vanduo ,kaip stiklas. Bet ash tik ish draugu foto galiu pasakyti,ir ju pasakojimu,kurie ten guvena. Sekmes.

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas MP    2009 5 11 11:21      

cruxman rašo:
Ačiū už informaciją. O gal pasakysite, kur galima būtų įsigyti Fuji VELVIA juostelių?


parduotuveje ieskojai?

jei rimtai, jei VLN, tai pasitikrink pas fujistus gerosios vilties g., taip pat "fotonona" parduotuvelej juozapaviciaus g 11., dar fotofabrikas lt., bet siaip geriausius velvia "dealus" galima rasti on the evil bay...


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas VG    2009 5 17 20:34      

Gal dar nepervelu prisijungti prie informacijos skleidimo?Smile

Del skaidriu, pabandyk Procentre, jie turi visko, ko troksta sirdis. Adresu Savanorių pr. 22, Vln.
Del Skotijos, labai agituoju neaplenkti ir Edinburgo, esu is tu, kuri vengia sostiniu, bet Edinburgas tikrai ispudi paliko, labai verta pamatyti. Toks skotiskas miestas, nepalyginamai nei su vienu Skotijos miestu.
Is tavo nuotrauku sprendziat, megsti gan laukini gyvenima, gamta. Tuomet labai patariu varyti i Fort William miesteli, kuris yra labai netoli Ben Nevio, ispudingi vaizdai prasideda nuo ten. Tuomet galesi atostogauti kopdamas i Ben Nevio kalnyna.
Dar prie Edinburgo, jei jau ten busi, nepraleisk progos nuvaryti i viena iliuziju muzieju, kazkas nerealaus. Ir velgi, esu visiskai abejinga muziejams, bet sitas, oooo vaikeli, ohohoho koki ispudi paliko. Numesiu linka, pasiziurek, bet tikrai verta nueiti, jei busi kur netoli http://www.camera-obscura.co.uk/.
Ir dar, aisku, kogero nereikia patyrusiam nieko sakyti, bet oras cia permainingas kas valanda. Ir lietus pastoviai duoda.
Ir dar:) del skaidriu, jei tau ju reikia Skotijoj, tai nebeda nusipirkti jessop'suose, niekada nebuvo problemos perkant fuji velvia, tik nevisada yra po viena, dazniausiai parduoda po 5 is karto.
Na naudinga nenaudinga, nezinau, bet is patirties dalinuos Wink sekmes keliaujant ir geru ispudziu.


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas cruxman    2009 5 17 21:55      

Dėkoju už išsamų atsakymą. Pastarieji tamsos paminėti trys taškai kaip tik buvo įtraukti į maršrutą greta tokių vietovių kaip Loch Ness ir Štormų Senis. Tiesiog gera žinoti, kad neapsirikau juos pasirinkdamas beplanuodamas:)

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Vardas Pavardė    2009 5 18 11:55      

Buvau pernai Skotijos Highlanduose balandzio pabaigoje, veze mus su organizuota grupe, tai galimybe, deja, fotografuoti buvo tik per langa. Balandzio pabaiga buvo labai geras laikas, nes kalnai "verke" upeliais. Turbut kelias buvo sudarytas ispudingiausiomis vietomis, nes vaizdai buvo kvapa gniauziantys - vaziavome pirmyn vienu lochneso krantu, grizome kitu, tolimiausias taskas bvuo Invernes, kuriame ipatingai idomaus nieko nebuvo, bet ten pernakvojome. Cia matosi kokiu keliu vaziavome: http://www.rabbies.com/scottish_tour_pages/loch_ness_inverness_2day_tour.asp. O cia siek tiek nuotrauku is tos keliones, nelabai daug: http://www.flickr.com/photos/wcmcwi/sets/72157604841169283/
Beje, manau sveika paziureti tos pat agenturos kitus turistinius marsrutus, nes juk veza turbut, kur idomiausia. Ten pat galima paziureti ir vietoviu pavadinimus ir nuotraukas - kas per vietos. Tiesa, pries kelione perziurejusi ju reklamines nuotraukas, tikejausi daug maziau - realybe pranoko lukescius.
Taip pat manau, kad ten geriausia vaziuoti su palapine ar kemperiu. Orai, tiesa, ne dziaugsmas.


Paskutinį kartą redagavo Vardas Pavardė, 2009 5 19 9:00 . Redaguota 1 kartą


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas cruxman    2009 5 18 17:50      

Intensyviai seku orų prognozes, ir nors ilgametė statistika rodo, kad važiuosime mažiausiai lietingu metu, bet deja deja...Very Happy

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Martynas    2009 5 18 18:53      

o kur nusprendei vaziuoti? kada?

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas cruxman    2009 5 18 19:15      

Nusprendėm važiuoti ratu lankant kuo daugiau gamtos, pradedant nuo Glazgo pro Fort William, Ben Nevis, Loch Ness, Isle of Skye, Thurso, Inverness ir grizti aplankant Edinburga ir pan. Dar žiūrėsim kaip prognozės - gal teks sukti priešinga kryptimi, tikintis, kad pasitaikys geresnis oras. Jei pasiseks, gal užsuksime ir į Lake District Anglijoje. Jau greitai...

» Atsakyti   » Cituoti    
    Puslapiai: 1   2  

Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą


Pradėti naują temą