| | |
|
knyvfc
2009 5 07 10:43
arkanoidai, kur aš pasakiau, kad Pauliaus nuomonė blogesnė už senbuvių? kur sakiau, kad ji apskritai bloga? juk aiškiai parašyta - man patinka. pasitvarkykite suvokimo funkciją prieš ką nors vadindamas 3.14zdaliziais
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
arkanoidas
2009 5 07 22:31
Searchin' My Soul rašo: | arkanoidai, kur aš pasakiau, kad Pauliaus nuomonė blogesnė už senbuvių? kur sakiau, kad ji apskritai bloga? juk aiškiai parašyta - man patinka. pasitvarkykite suvokimo funkciją prieš ką nors vadindamas 3.14zdaliziais |
su visa pagarba , jeigu nesate 3.14............. , tai kaip sia jusu istraukele traktuoti ? ---------------Kartais geriau nekišti savo trigrašio, ypač kur diskutuoja senbuviai.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
knyvfc
2009 5 07 22:51
kiekvienas traktuoja pagal save kai pats kur nesikišite, žinosiu, kad jūs 3.14... žinote, kas yra neutrali būsena? Nesu linkusi aiškintis, bet kaip jums - bus išimtis.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
arkanoidas
2009 5 08 3:10
tipo protingiausia ---svarbiausia kad ne man tai butu --o toliau jau viskas dzyn , zinau tokius .
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
knyvfc
2009 5 08 6:17
gal galėčiau jums pasiūlyti darbo? matau nelabai turite kuo užsiimti. tokiu tamstos požiūriu, visa kūdra yra 3.14..., nes juk visi praktiškai tyli, tik keletas naujų personų reiškiasi viešai
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
P.S.
2009 5 08 21:05
visi inirtingiausi komentatoriai i forumus sulinde- nuotraukos visai nebekomentuojamos ir nebevertinamos (thinking)
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
arkanoidas
2009 5 09 3:07
Searchin' My Soul rašo: | gal galėčiau jums pasiūlyti darbo? matau nelabai turite kuo užsiimti. tokiu tamstos požiūriu, visa kūdra yra 3.14..., nes juk visi praktiškai tyli, tik keletas naujų personų reiškiasi viešai |
del 3.14 -- o nesijaucia saldaus liezuvelio tendencijos -- galiu parodyti paciai - labai greitai -- atsistuokite namie pries veidrodi .
Del darbo --abejoju ar turesite tiek lygtinu vienetu --kad sudominti mane .
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
anuka
2009 5 09 22:56
arkanoidas ir tas/ta, kur kažko sieloj ieško - apie ką jūs čia?
yra Kūdroj toks stebuklinga mygelis - "Atsijungti" jis vadinasi. tai vat kam nepatinka kažkas - spustelkit ir nejunkit šito puslapio kurį laiką. padeda žinokit po kokio mėnesio šviežiai taip viskas kvepia, lyg ką tik po lietaus
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
knyvfc
2009 5 09 23:03
arkanoidas prikibo dėl išsakytos nuomonės tik tiek.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Adomas Svirskas
2009 5 10 0:26
anuka rašo: | arkanoidas ir tas/ta, kur kažko sieloj ieško - apie ką jūs čia?
yra Kūdroj toks stebuklinga mygelis - "Atsijungti" jis vadinasi. tai vat kam nepatinka kažkas - spustelkit ir nejunkit šito puslapio kurį laiką. padeda žinokit po kokio mėnesio šviežiai taip viskas kvepia, lyg ką tik po lietaus |
na jo, isties, ivairus "searching for teeth in the ass" galetu daugiau kamera padirbet ir parodyt rezultatu, uzuot kad to nedare
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
knyvfc
2009 5 10 11:17
Adomas Svirskas rašo: | anuka rašo: | arkanoidas ir tas/ta, kur kažko sieloj ieško - apie ką jūs čia?
yra Kūdroj toks stebuklinga mygelis - "Atsijungti" jis vadinasi. tai vat kam nepatinka kažkas - spustelkit ir nejunkit šito puslapio kurį laiką. padeda žinokit po kokio mėnesio šviežiai taip viskas kvepia, lyg ką tik po lietaus |
na jo, isties, ivairus "searching for teeth in the ass" galetu daugiau kamera padirbet ir parodyt rezultatu, uzuot kad to nedare |
suprasiu, kad tai ne apie mane bent tame gerumas, kad arogancija rodoma kiek švelnesniu būdu - tobulėjama... laiko nėra kamerai, deja.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Adomas Svirskas
2009 5 10 17:05
Searchin' My Soul rašo: |
suprasiu, kad tai ne apie mane bent tame gerumas, kad arogancija rodoma kiek švelnesniu būdu - tobulėjama... laiko nėra kamerai, deja. |
Sure sure, 3.14zdelint visada jo yra, cia visi zinom ir mokam
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
knyvfc
2009 5 10 19:31
Paskutinį kartą redagavo knyvfc, 2009 5 11 6:59 . Redaguota 1 kartą
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
anuka
2009 5 10 22:40
SMS - tu čia neurolingvistiškai programuojiesi ar kaip? ir kaip žmonėms neatsibosta...
labanakt.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
Puslapiai: 1 2 3
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą
|