| | |
|
Dangus
2009 5 06 19:28
kuo daugiau vartotoju kudroje tuo daugiau klounu atsiranda kurie paivairina gyvenima.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Marijus *Bružila
2009 5 06 19:32
zhinote ka sau neseniai pamaschiau . vat man nekarta yra sake, mol jei tau nepatinka, tai nezhiurek ir nevertink . tai vat, o gal antraip. reikia vertinti tik tuomet , kai nepatinka, o kai gerai , tai ir taip bus gerai. a? kaip jum shi mintis tokia?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Saulius
2009 5 06 19:35
Marijus * rašo: | zhinote ka sau neseniai pamaschiau . vat man nekarta yra sake, mol jei tau nepatinka, tai nezhiurek ir nevertink . tai vat, o gal antraip. reikia vertinti tik tuomet , kai nepatinka, o kai gerai , tai ir taip bus gerai. a? kaip jum shi mintis tokia? |
gera mintis ....tik geriau gal vertint kada nori ir ka nori neklausant kitu ( nors Marijui * kitu nuomones neisriegsi , sava pernelyg kieta )
Paskutinį kartą redagavo Saulius, 2009 5 06 20:46 . Redaguota 1 kartą
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Adomas Svirskas
2009 5 06 20:00
Marijus * rašo: | zhinote ka sau neseniai pamaschiau . vat man nekarta yra sake, mol jei tau nepatinka, tai nezhiurek ir nevertink . tai vat, o gal antraip. reikia vertinti tik tuomet , kai nepatinka, o kai gerai , tai ir taip bus gerai. a? kaip jum shi mintis tokia? |
Labai puiki mintis. Pilnas antipodas "pozityvistu" i kaire ir i desine rasomiems "gerumelis", "+++" ir kitokiam slamstui.
Nesakau, kad nereikia pastebeti kai gerai, bet kai blogai reikia pasakyti juo labiau.
Mle, fig cia is Jusu iseisi.. This fcuking kudra is "like malaria, always coming back"...
Citata is http://www.scribd.com/doc/8932547/Mario-Puzo-Fools-Die
"That fcuking gambling. It's like malaria, always coming back. ..."
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Robis
2009 5 07 8:37
Mindaugas E. rašo: | Pradžiai paaiškink kuo 3 yra blogiau už 5 ? |
tuo, kad 99% atvejų 3 rasoma ne del foto "gerumo", o del tuo metu vertintojo emocines busenos. Tegul buna, kad ir tie 3, bet ji neturi "skandinti" foto....ir suvedinejamso saskaitos.....
Mindaugai daryk ka nors.....A to, greit uzpelkesime.... Paciam algoritme kaszkas ne taip (is esmes)
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Patieška
2009 5 07 10:27
Su statistika man rods jau postipriai perlenkta...Mindaugas žiūrint į jūsų statistinius duomenis vargu ar gali padėti... Nes...
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
|
| | |
|
Adomas Svirskas
2009 5 07 14:38
pats didziausias asshole yra svirskas. stai jis suabejojo ar kartais ta mergaite su benzopjuklu, kuria bakunas fotkino, pastarajam pakabuku nenurezhe, jei jau tokias temas vaikinas inicijuoja
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Ponaitis_B
2009 5 07 16:36
Adomas Svirskas rašo: | pats didziausias asshole yra svirskas. stai jis suabejojo ar kartais ta mergaite su benzopjuklu, kuria bakunas fotkino, pastarajam pakabuku nenurezhe, jei jau tokias temas vaikinas inicijuoja |
deja klysti adomai ne del saves sia tema iskeliau
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Ponaitis_B
2009 5 07 16:57
Adomas Svirskas rašo: | o del ko, Karoli? |
del kitu sodinamu ant zemes
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Adomas Svirskas
2009 5 07 17:12
Karolis Bakunas rašo: | Adomas Svirskas rašo: | o del ko, Karoli? |
del kitu sodinamu ant zemes |
stipresniems tas sodinimas nepakenks o silpnesniems tavo pagalba nepades. fotografija neprivalomas gi dalykas...
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
skarbonke
2009 5 07 18:44
Adomas Svirskas rašo: | stipresniems tas sodinimas nepakenks o silpnesniems tavo pagalba nepades. fotografija neprivalomas gi dalykas... |
tu visiškai teisus, man patink tamstos minčių eiga šitoj vietoj, nu (-:
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
Puslapiai: 1 2 3
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą
|