|
|
| | |
|
Gid
2009 3 18 14:17
jo Adomas teisingai pastebejo studijos manau nebrangios destytojas prikolnas ismoksi daug. Pats noreciau studijuoti bet kad ne is kauno
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
|
| | |
|
Adomas Svirskas
2009 3 19 17:16
imho kas google nedakerta pasinaudoti, is tu fotikus isvis atimt reikia. dra ypac jei nikas pas bica mazybinis
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Saulius
2009 3 19 17:22
Adomas Svirskas rašo: | imho kas google nedakerta pasinaudoti, is tu fotikus isvis atimt reikia. dra ypac jei nikas pas bica mazybinis |
Adomai nebukim tokie griezti nes jaunimas prisiskaito , neatskirdami ironijos nuo realybes ,ir bijo i susitikimus ateiti be sarvu ir salmo
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Adomas Svirskas
2009 3 19 18:01
bijo, kad fotikus atims? tai tegu ateina be fotiku, alaus labiau
na, as irgi bijojau kazkada eiti i meeta pas anuka praeita vasara, po to, ka ji ties mano PIRMA foto kudroje parase maniau ishkeps mane, kaip zhiezhula krosnyje kad bande kazka o visai pasirodo ta anuka ne tokia baisi buvo
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Bitė Maja
2009 3 19 19:02
Adomas Svirskas rašo: | pas abracadabra |
Tada aš irgi noriu kur čia užsirašyt?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
|
| | |
|
cruxman
2009 3 20 17:23
Man atrodo čia buvo paskutinis tavo postas.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Adomas Svirskas
2009 3 20 18:11
Laimonas Jonelaitis rašo: | Tu svirskai jobanas sulauzyciau ir tavo fotika ir galva,taip kad nepisk cia proto. |
Laimeli, turite psichoseksualiniu problemu?
As siaip turiu keleta aparatu, viena neveikianti, tai galeciau duoti pasitreniruoti, jei tai atstotu terapija.
Ar cia Jus - http://www.klase.lt/anketa/635037 ?
Jus statybininkas? Tai juk taikiausia profesija, nereiketu tos agresijos... Visokiu atveju, sekmes Jums
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
Puslapiai: 1 2
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą
|