|
|
|
|
| | |
|
Adomas Svirskas
2009 3 18 11:42
tai pradziai galima paimti trikoje taburete, pragrezti ja, isriegti varzta atitinkamo sriegio is apacios kiaurai ir bus trikojis. jei dar prideti kokia kempine, tai kai nefotkins ir nores pasedeti, gales uzdeti ant varzto kempine ir prisesti. pigiu tabureciu ir varztu turetu buti sianukuose
o rimciau jau buvo atsakyta, dovanu cekis ismintingiausia nes suversti zmonai darba isrinkti trikoji, tai tas pats kaip zmonos prasyti meskere laikyt, jei zvejoja na, cia mano nuomone
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
hideo
2009 3 18 12:04
Adomas Svirskas rašo: | tai pradziai galima paimti trikoje taburete |
jei taburetę paimsi, tai jau keturkojis bus
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Adomas Svirskas
2009 3 18 13:16
taigi rasiau, trikoje taburete mano vaikysteje tokiu buvo, kaip dabar pamenu, tokia prie kurios "miasorubke" neprisisukdavo, kai Mamai padedavau cepelinus gaminti
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
arkanoidas
2009 3 18 19:16
Adomas Svirskas rašo: | taigi rasiau, trikoje taburete mano vaikysteje tokiu buvo, kaip dabar pamenu, tokia prie kurios "miasorubke" neprisisukdavo, kai Mamai padedavau cepelinus gaminti |
irgi taip pat padedavau .
Editai: dovanu cekis i fotoprekiu parduotuve--- tikrai labai nuosirdu ir praktiska : kadangi ne kvepalams cekis ---o vyro hobiui .
praktiska , kadangi -- jeigu kas ne taip --taip pats bus kaltas del pirkinio ,
kaip geriau kai per vestuves 6 servizus padovanoja ar 6 vokelius laisvai konvertuojamus ?
o gal rytoj poryt jis uzsinores kokia kuprine arba blica paimti ?
linkiu jam gero gimtadienio , jums --- tokio pat atsako is vyro puses .
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Alpha Scan
2009 3 18 23:54
Adomas Svirskas rašo: | tai pradziai galima paimti trikoje taburete, pragrezti ja, isriegti varzta atitinkamo sriegio is apacios kiaurai ir bus trikojis. jei dar prideti kokia kempine, tai kai nefotkins ir nores pasedeti, gales uzdeti ant varzto kempine ir prisesti. pigiu tabureciu ir varztu turetu buti sianukuose
o rimciau jau buvo atsakyta, dovanu cekis ismintingiausia nes suversti zmonai darba isrinkti trikoji, tai tas pats kaip zmonos prasyti meskere laikyt, jei zvejoja na, cia mano nuomone |
Ot tai sunku meskere palaikyti:)). Svarbiau,kad vyras zinotu kokia blizge kabinti ir svareli i koki gyli leisti. Na,nebent bijo, kad pagaus daugiau ir didesne zuvelioka, nei pats:), tai tegu neduoda. bet cia ne apie trikoji jau
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Adomas Svirskas
2009 3 19 19:00
Alpha Scan rašo: | Svarbiau,kad vyras zinotu kokia blizge kabinti ir svareli i koki gyli leisti. Na,nebent bijo, kad pagaus daugiau ir didesne zuvelioka, nei pats:), tai tegu neduoda. bet cia ne apie trikoji jau |
Visada svarbu zinoti kur ir i koki gyli leisti svareli, tas tiesa.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
arkanoidas
2009 3 19 21:20
Visada svarbu zinoti kur ir i koki gyli leisti svareli, tas tiesa.[/quote]