| | |
|
Andrius S.
2009 3 15 20:47
Iš principo turiu padaryt gerų nuotraukų.
Modeliai su judančiais daiktais...Kaip padaryt gera foto...sustabdyt akimirką?
Klausimas kokie fotiko nustatymai labiausiai tiktų...Šviesos bus pakankamai
Fotikas Nikon D300.
Jeigu nesunku pasidalinkit profesionaliais patarimais...Please
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
ElvisB
2009 3 15 22:37
Kad daiktas judetu reikia paprasyti pajudinti klubus arba krutine
Beje sorry as tik juokauju. Siuo klausimu as patarejas prastas.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
M
2009 3 16 1:38
na kokie dar nustatymai. fotografuosi studijoj tad naudosi studijos blykstes kurios ir bus tavo sviesa, jeigu profesionalios vadinas greitos tai uzfiksuos bet koki momenta.del sventos ramybes dek 1/250 ant d300 o diafragma cia jau pasirinksi pagal norima efekta bei aisku atitinkamai parinksi blyksciu galia.jei viskas judes tai bent mano galva F turetu but koki F11 ar net F16 nes teks fokusuot rankiniu budu , su autofokusu butu daug sunkiau. kaip ir visi patarimai kas liecia fotoaparata. visa kita ideja jos igyvendinimas ir apsvietimo parinkimas.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
katinas_menesienoj
2009 3 16 14:33
abejoju ar F16 reiketu, juolab tikrai nemanau kad taip stipriai judes ten viskas atstumo iki fotoparato atzvilgiu.
juolab parasyta modeliai su judanciais daigtais o ne patys judantys kaip patrake.
siuo atveju manau tik nuo blyksciu viskas priklausys o 1/250 uzteks nebent jie modeliai tai virtaliotai o besisukancios dalys tai sraigtai
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Dangus
2009 3 16 14:37
o man idomu kas juda pas modeli . o nuo to jau ir priklauso...
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
hideo
2009 3 16 16:12
Dangus rašo: | o man idomu kas juda pas modeli . o nuo to jau ir priklauso... |
nu o kas paciam po studija vaikstinejant juda?
Andrius S. rašo: | Jeigu nesunku pasidalinkit profesionaliais patarimais...Please |
Siaip tai jau M gana gerai aprase.
Fotkinant studijoj fotiko islaikymas nelabai tenka prasmes - nes sviesos impulsas vis tiek bus fiksuoto ilgio. Vietoj to apsvietimo kieki reguliuoji keisdamas diafragma ir blyksciu galinguma
Dauguma geresniu blykciu turi pakankamai trumpa impulso laika - apie 1/1000 sek - to turetu pakakti daugumoje atveju. Jei impulso trukme vis viena bus per ilga, gali bandyt mazint blyksciu galinguma - mazejant galingumui impulsas trumpeja
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Renata C.
2009 3 16 16:16
o kas ten judes ? ką tie modeliai turės daryt su tais judančiais daiktais ? pvz. man reikėjo užfiksuot vaikus mėtančius kamuolius studijoje , tai kazkaip nekilo jokiu sunkumu , gaudai akimirkas ir tiek
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Andrius S.
2009 3 16 16:19
Sveika, ačiū už patarimus. Daiktai bus žetonai...Kaip kazino...Dar noriu pasakyt, kad žalias esu fotografavimo srytyje, daugiau filmuoju ir kadrus statau.
Šviesos bus pakankamai, tik blykstės neturiu, kokią nuomuotis?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Andrius S.
2009 3 16 16:39
katinas_menesienoj rašo: | is blyksciu kad ir profilux 400 ar 600 su sketuku pabandymui pasiimk |
Dėkui
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Gaziulka
2009 3 16 21:07
o tai gal paprasciau ka ismananti pasikviesti? jeigu net ir iranga gali sau leisti nuomotis
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Ramūnas Blavaščiūnas
2009 3 16 23:20
katinas_menesienoj rašo: | is blyksciu kad ir profilux 400 ar 600 su sketuku pabandymui pasiimk |
Na jau patarei tai patarei, sketukus zetonams fotografuoti .... njo. Zmogus patarimo praso, o ne isdurimo.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Donatas Guzevicius
2009 3 17 8:38
nustatymus pasiūlė gerus, tik niekas nepaklausė koks blyksčių paleidėjas ant fotiko bus...
Nuomosies blykstes, išsinuomok ir gerus paleidėjus
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Andrius S.
2009 3 17 16:17
paukstukas rašo: | http://www.photoflexlightingschool.com/Lighting_Lessons/index.html
gali aki cia uzmesti, gal rasi ka naudingo... |
Dekui
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą
|