| | |
|
Rimantas Steponavičius
2009 1 28 15:17
Sveiki, kadangi praeitą kartą kauniečių meetas nelabai sklandžiai pavyko dėl vieno renginio, šį kartą siūlau iškart suderinti su paroda, cituoju:
"Kviečiu Jus dalyvauti mano fotografijų „Kauno tvirtovės šiandieninis žavesys“ parodoje, kuri vyks 2009m. vasario 1 d. ( sekmadienį ) V forto griuvėsiuose ( Vaišvydavos plentas, orientyras kavinė „Baublys“ ). Parodos programa: 12 val. - atidarymas 13 – 15 val. - ekskursija po fortą 15 – 16 val. - parodos uždarymas;
P.S. Apranga ir batai - šilti, turistiniai ( privalomi ); Daiktai - prožektorius ( būtinas ) , fotoaparatas ( pageidautinas ), vynas ( kodėl ne? );
Pagarbiai Renatas Dūda"
Taigi 12h visus kviečiu susitikti kažkur prie įėjimo į V fortą tiek senbuvius, tiek naujuosius narius. Kontaktinis mano telefonas pasiklydusiems: 868919501
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Dangus
2009 1 28 16:06
pradziai sveikinimai . jei tik busiu Kaune butinai pasirodysiu.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Rimantas Steponavičius
2009 1 28 16:14
Kokie sveikinimai, juk ne mano paroda parašyta "Pagarbiai Renatas Dūda" Nežinau, kas ten bus, bet manau verta apsilankyti, paslapinėti po fortą ir t.t. Tik nežinau ką patarti žmonėms be automobilių, kažkokie mikriukai ar autobusai tikrai važiuoja į Vaišvydavą.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Dangus
2009 1 28 16:27
cha! as tiesiog galvojau kad Duda organizatorius o paroda tavo.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
|
| | |
|
Saulius
2009 1 29 21:01
kazkaip pasyviai pritaria siai minciai Kaunieciai ........ ir vel keleta bus ?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
|
| | |
|
Elė S.