|
|
| | |
|
z
2007 6 02 14:00
paimciau jei atiduotumei ?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Dangus
2007 6 02 15:02
cia ne pigiai. mano galva normaliai. jei jau zenita parduoda uz 50-100lt tai canon manau uz zenita vertingiau.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Kriste P.
2007 6 04 11:54
niu vis tiek sakyciau pigiai, mielai priglausciau toki, ale brangus malonumas su juostom zaistis, nebent jau super gerai ismanytum fotografijos principus ir taisykles....kazkur guli mano juostinukas Premier:)
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Dangus
2007 6 04 12:17
Grafaite . kaip jums galima ir brangiau parduoti kad nesijaustumete nuskriausta. tarkim 150 .
is tikro brangiau niekas ir nepirks. nera jis labai ypatingas. bet uz senuka zenita tikrai geresnis . vien del autofokuso ir islaikymo 1/2000. plius lengvas mazas moteriskai rankai. vat.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Kriste P.
2007 6 05 13:58
second:) sakai kaip man po blatu kaina padidinsi:) cha cha cha
Pirmiau man reiktu kompa koki isigyti o po to apie fotiku atnaujinimus galvot:)siaip tai man nesvarbu mazas ar didelis:)turiu Samsung S402, tai jis maziuks, is pradziu baisu buvo i rankas imti, kol apsipratau, o vat Power Short S3 man visai nedidelis:)noreciau gero su geru teleobjektyvu:)ot tada viska is toli saudyciau:)
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Mindaugas Jarockis
2007 6 05 20:43
second_chance'as turi ir tokį, 'tinginio" objektyvą, tai jei labai gražiai paprašyti ir tą į komplektuos prie canono, už atitinkamą kainą, kaiptau po blatu )
Beje D.J. dzėkui už visockį, darbe visiems patiko:)
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Pagonis
2007 6 06 15:53
as gal ir pajamciau, tik reik iki kauno kazkaip dasigaut...
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Dangus
2007 6 06 20:25
m2x ner uz ka . o ta tinginio objektyva dar uz 150lt atiduociau . tamron 70-300 f3.5-5.6. ant skaitmenu tik su atvira diafragma veikia. vat, fokusuoja letai. vaizdas muiliukas.
Dream. jei dasigausi tai pranesk. niekam nereikejo iki siol sito canon. o jis tikrai veikia ir jo bukle kaip naujo.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Mindaugas Jarockis
2007 6 07 5:38
"Bloga višta jei savo viščiukų nesugeba suskaičiuoti" Sigma pas tave, o ne Tamron Nu nebent turi dar virną, bet sprendžiant iš aprašimo tai taspats apie kurį aš galvoju.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Dangus
2007 6 07 6:40
sigma sigma.... apie kazka kita galvojau matyt kai rasiau .
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Dangus
2007 7 16 10:02
vis dar parduodamas. niekas dar nesidomejo. bet kaip juostinis pradedanciajam tai pats tas. dar uz 150lt galiu prideti sigma DL 75-300mm F4-5.6. ant juostinio veikia puikiai ant skaitmenos tik su atvira diafragma.
http://dj.zaidimas.lt/canon/1.html
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Marijus *Bružila
2007 7 16 10:24
man pikta kiek ant taves,kad ta Vasios ilgai rinkta Fm komplekta prastumei kazhikam ir dar papigiaja.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
Puslapiai: 1 2
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą
|