| | |
|
2008 10 12 18:53
Nauja tema "Tinginystė"
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Simonas Valatka
2008 10 13 11:35
Manau būtų naudinga išplėsti "ketvirtadienio fotokonkurso" funkcionalumą slepiant autorystę komentaruose: autorius galėtų rašyti komentarus po savo nuotrauka, bet būtų rodoma ne jo vardas, o pvz. "autorius".
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Saulius
2008 10 13 12:05
Nesu daznas temos dalyvis bet visai idomu butu kad autoriai liktu anonimais iki paskelbus temos nugaletoja
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
|
| | |
|
anuka
2008 10 17 12:48
reikia vėl kartoti slaptažodį...
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
|
| | |
|
Vytenis Šlajus
2008 10 18 15:14
ką gi. prisipažinsiu, aš tą laimėjusią nuotraukėlę įdėjau, pajuokaut bandžiau. nei pačiam foktint girtus žmones, nei žiūrėti jų nuotraukas man dažniausiai nepatinka, kaip ir atviras vulgarumas ar piktžaizdžių demonstravimas ar atviras šaipymasis iš kitų bėdos. šiuo atveju personažas man pasirodė labai simpatiškas - be jokių agresijos požymių (kaip, beje, ir policininkas), besidžiaugiantis gyvenimu taip, kaip sugeba. vienas draugas, seniai prapuolęs kažkur afrikoj, tokius žmones vadindavo alkonautais, mielai su jais bendraudavo ir dar pinigų duodavo. aišku, daugumai lietuvių agresijos trūkumas asocijuojasi su tinginyste, flegmatiškumu etc.; man atrodo kitaip. ačiū tomui už laurus. kita tema bus kokia nors edukacinė, tuoj sugalvosiu.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Vytenis Šlajus
2008 10 18 15:36
temą gal pavadinkim "Kreiva nuotrauka". bus vertinama kompozicija, pageidautina nestandartinė (motyvaciją galima pateikti nuotraukos aprašyme). norėčiau kuo daugiau komentarų ir komentarų komentarų - diskusijos, tsakant. daug matom kūdroj patarimų, kur ką nukirpti, ir dažnai nemotyvuotų ar netgi neteisingų. mano manymu, problemą galėtų padėti spręsti būtent diskusijos, argumentai, komponavimo pavyzdžiai. ir dar - autorių vietoje būdamas nekreipčiau dėmesio į anonimiškumą, aktyviai ginčiau savo darbą. sėkmės. netingėkite.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Adomas Svirskas
2008 10 18 17:14
Sveikinimai! O tema zada kazka idomaus Buvo "plaukianti" o dabar "kreiva", gud
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
|
| | |
|
Ramūnas Blavaščiūnas
2008 10 23 11:16
tai kad kudroje 70% nuotrauku ir be nonkurso kreivos , sudetingiausia manau dalis yra motyvacija. ir kaipgi zmogus paaiskins kodel jam kadras nepavyko
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Inga Jankauskaitė
2008 10 23 11:59
na pavyzdziu gali sakyti kad veliava aukstyn kojom pakabinta. o jei rimtai tai gali deti viena is pirmesniu darbu, kur dabar paziurejes mano visas kliurkas
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
Puslapiai: 1, 2, 3 ... 76 77 78 ... 236 237 238
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą
|
|