| | |
|
Adomas Svirskas
2008 10 08 18:11
MP rašo: |
pas Blavasciuna kaip armijoj... ir forma odiezhdy - golyj tors |
Tai ir per 45 sekundes turbut reikia nusirengti, kitaip "trenirovatsia budem"
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
hideo
2008 10 08 19:06
Adomas Svirskas rašo: | hideo rašo: | techninis pasitiklinimas - nosies landų vidinė pusė - šiuo atveju kūnelio dalis ar ne? |
Visa kita jau paruosei ? |
nea, dar tik darau "feasibility study"
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Ramūnas Blavaščiūnas
2008 10 08 19:33
MP rašo: | Ramūnas Blavaščiūnas rašo: | tie kas sutinka buti nufotografuoti ir manes nepazista .... prasome susitvarkyti, nusiskusti kunelius ir .... mielai prasom i fstudija |
pas Blavasciuna kaip armijoj... ir forma odiezhdy - golyj tors |
nea, forma odezhdy No3 - tik moterims ir tik tam tikrais ju laikotarpiais ... priesingu atveju visiems lygiava, kaip paskutine teismo diena, nuogi ir nusiskute ....
Adomai, jei is tavo kokiu nors skyluciu kyso plaukai - be abejo juos reiktu salinti
beje, jei kyla kazkokiu dar klausimu del skutimosi -tai skusti viska isskyrus galva (skusta galva be abejo butu privalumas ir konkurse pridetu papildoma bala). Taigi rankos, kojos, pilvas krutine ir visos kitos sauniosios vietos - plikai.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Ramūnas Blavaščiūnas
2008 10 09 10:55
tai va jums ir atsakymas - nepazistmi nesutinka , nes po mano pareiskimo nepazistami isnyko is akiracio
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
anuka
2008 10 09 12:16
aš tai dėl gramatinių klaidų nelabai klausimą supratau oki oki, nesikabinėju.
nu kiek kartų galima tą patį klausimą uždavinėti? imi ir fotkini, neimsi - nenufotkinsi. man (tfu tfu tfu) dar niekada nebuvo problemų su gatvėj fotografuojamais personažais, tik vieną kartą bobulencija pamojo ranka, kad nefotografuočiau. viskas. ir žinoma - atsargiai su vaikų (iki 18 metų berods) fotografavimu ir jų nuotraukų publikavimu. jau buvo ir ši tema.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Alpha Scan
2008 10 09 12:34
Ramunai, o depiliuoti kunai tau ir nebetinka? Vlns, tai jau nebera ka skusti...
Maciau karta gatveje vaika, kokiu 6 metu. Su tevais ejo ir fotografavo, kas jam sove tuo metu i galva. Kazkokia moteriskaite kad puole saukti (bo netycia i kadra papuole). Fu, taip negrazu buvo. Ne pas teisininka po to konsultavausi sita tema (ka galima ir ko ne-a). Taip kad dabar nepazistamus tik is tolo (cia kad nervus patausociau).
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Ramūnas Blavaščiūnas
2008 10 09 12:50
Alpha Scan rašo: | Ramunai, o depiliuoti kunai tau ir nebetinka? Vlns, tai jau nebera ka skusti... |
na, ka darysi ... depiliuoti taip pat tiks jei veidukas jau nebebus is skausmo perkreitptas
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Linosz Kranowski
2008 10 09 14:00
Ramūnas Blavaščiūnas rašo: | tie kas sutinka buti nufotografuoti ir manes nepazista .... prasome susitvarkyti, nusiskusti kunelius ir .... mielai prasom i fstudija |
cia akivaizdziai pasiulymas konkreciai Ievai
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Mindaugas Dryža
2008 10 09 15:46
Giedrius Purvys rašo: | Manau čia nuomonių bus tikrai daugiau..
Labai dažnai gatvėj ar visuomeninėse vietose matau įskirtinius veidus ir taip knieti nosis paprašyt jų leidimo nufotografuoti juos.. Ar nepažystami žmonės Lietuvoje, Vilniuje, provinsijoj sutinka nepažystamo su objektyvu išsinešt jų veidus..? |
manau tam dedulei(magnum nariui, tai maziausiai rupi kitu nuomone:)
http://www.youtube.com/watch?v=kkIWW6vwrvM
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
MP
2008 10 09 16:03
jo, kas ten stripklubo apsauginius is toli fotkino vilniuje? reikejo daryti taip kaip Bruce'as
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Ieva Ukanytė
2008 10 09 20:56
Ramūnas Blavaščiūnas rašo: | tai va jums ir atsakymas - nepazistmi nesutinka , nes po mano pareiskimo nepazistami isnyko is akiracio |
niekas nedingo
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Ramūnas Blavaščiūnas
2008 10 10 0:34
ieva rašo: | Ramūnas Blavaščiūnas rašo: | tai va jums ir atsakymas - nepazistmi nesutinka , nes po mano pareiskimo nepazistami isnyko is akiracio |
niekas nedingo |
paziurejau i portfolio nuotrauka - pagalvojau - gerai, paziurejau i skaiciukus zemiau - pagalvojau - blogai
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Foto Grafija
2008 10 10 0:41
Ramūnas Blavaščiūnas rašo: | ieva rašo: | Ramūnas Blavaščiūnas rašo: | tai va jums ir atsakymas - nepazistmi nesutinka , nes po mano pareiskimo nepazistami isnyko is akiracio |
niekas nedingo |
paziurejau i portfolio nuotrauka - pagalvojau - gerai, paziurejau i skaiciukus zemiau - pagalvojau - blogai |
Tai tik tevelio praso reiktu
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Adomas Svirskas
2008 10 10 0:57
Ramūnas Blavaščiūnas rašo: | tai va jums ir atsakymas - nepazistmi nesutinka , nes po mano pareiskimo nepazistami isnyko is akiracio |
nesidziaukit, mes dar grisim
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
Puslapiai: 1 2 3
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą
|