| | |
|
Rimantas Steponavičius
2008 9 01 20:05
Šį savaitgalį (šeštadienį) kauniečiai organizuoja "išvažiuojamąjį"susitikimą. Važiuosim aplankyt Vilniaus, ta proga planuojam apžiūrėt kelias fotofestivalio "In focus"parodas. Kas gali ir nori, prašom prisijungt Orą žada nuostabų.
Viską organizuoja Evelina
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Edita
2008 9 02 7:45
Oj laukiam laukiam, mes kauniečių laukiam
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Arvydas Venclovas
2008 9 02 15:28
..ee... a kas iš kauniečių galėt man iš Diax prigriebt kažikokį 49mm filtriuką,kurį anas man neatsargiai pažadėjo...
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Bitė Maja
2008 9 03 10:14
Arvydas Venclovas rašo: | ..ee... a kas iš kauniečių galėt man iš Diax prigriebt kažikokį 49mm filtriuką,kurį anas man neatsargiai pažadėjo... |
Aišku kad galėsim,jei tik duos Būtų neblogai sužinot to Diaxo(ir Jūsų) telefoną,brūkštelkit man privačiai
Šiaip jei dar yra abejojančių,tai visos "In Focus"parodos yra nemokamos,kauniečiams kainuotų tik kelionė(alų,kavų ir t.t.net neskaičiuoju,čia kaip visada )Manau tikrai verta.Info apie parodas galima rasti spaudoje,pvz.kad ir čia: http://www.culture.lt/7md/?leid_id=812&kas=straipsnis&st_id=8611 Ir dar būtų labai gerai,kad bent iš vakaro būtų aišku kiek važiuoja,ar su mašinom ir t.t.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Edita
2008 9 04 15:00
O tai čia, Vilniuje, jūs...emmm... su vilniečiais tipo nenorėsit susitikti??? Bite, nejau neparodysi Kauno chebros?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Saulius
2008 9 04 15:04
Edita rašo: | O tai čia, Vilniuje, jūs...emmm... su vilniečiais tipo nenorėsit susitikti??? Bite, nejau neparodysi Kauno chebros? |
A arkiestras ir kilimas randuonas sutikimui bus ?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Bitė Maja
2008 9 04 15:09
Edita rašo: | O tai čia, Vilniuje, jūs...emmm... su vilniečiais tipo nenorėsit susitikti??? Bite, nejau neparodysi Kauno chebros? |
Norėsim norėsim,jei ir jūs norėsit
Išvažiavimas būtų iš ryto,ne per anksti,apie kokią 11 manau.Kaip važiuosim,dar neaišku,bet visada yra autobusai,jeigu ką
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Edita
2008 9 04 22:12
Saulius rašo: | Edita rašo: | O tai čia, Vilniuje, jūs...emmm... su vilniečiais tipo nenorėsit susitikti??? Bite, nejau neparodysi Kauno chebros? |
A arkiestras ir kilimas randuonas sutikimui bus ? |
...O gal pakaks duonos su česnakais?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Edita
2008 9 04 22:13
Bitė Maja rašo: | Edita rašo: | O tai čia, Vilniuje, jūs...emmm... su vilniečiais tipo nenorėsit susitikti??? Bite, nejau neparodysi Kauno chebros? |
Norėsim norėsim,jei ir jūs norėsit
Išvažiavimas būtų iš ryto,ne per anksti,apie kokią 11 manau.Kaip važiuosim,dar neaišku,bet visada yra autobusai,jeigu ką |
Kai jau kažką žinosit - parašyk Gal išties pavyks susimatyti
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
geriuArbata
2008 9 05 9:22
gal ir aš šeštadienį važiuosiu iš Kauno į Vilnių, nežinau ar bus laisvo laiko bet norėčiau į tą "In Focus" parodą užsukti
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Saulius
2008 9 05 9:52
Edita rašo: | Saulius rašo: | Edita rašo: | O tai čia, Vilniuje, jūs...emmm... su vilniečiais tipo nenorėsit susitikti??? Bite, nejau neparodysi Kauno chebros? |
A arkiestras ir kilimas randuonas sutikimui bus ? |
...O gal pakaks duonos su česnakais? |
suprantama pakaks juk dabar tokie sunkus laikai krize infliacija
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
hideo
2008 9 05 10:53
o čia kur kaip kada viskas bus? vilniaus gale ta prasme
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
abracadabra
2008 9 05 11:09
jus cia nekliedeje bent i kudros gimtadieni atlekit, ir to bus per akis lekia ji mat sestadieni kazkoki Kur busit per gimtadieni,a?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
Puslapiai: 1 2 3
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą
|
|