|
|
|
| | |
|
Rokas Baltušnikas
2008 8 15 20:59
nu tai būtent tai ir reikias planuot, tik kad nebūtų kaip praeitą kartą, kai abu su walldžiu pasiblaškėm po laisvės aikštę, skambinom, neprisiskambinom, viskas tuo baigėsi...
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
tomas stasevičius
2008 8 17 10:14
Ieva Ievaite rašo: | Laba visiems.Aš norėjau paklaust vieno klausimuko,gal kas žino,kur panevėžyje būtų kokių fotografijos kursų ar pan,nes fotografuot noro turiu,fotoaparatas-tai bene vienintelis daiktas kuris manes nesunervina ir nesinori jo trenkt į sieną,nors gan prastą turiu,bet mano fotografijos tokios tuščios,neišeina užfiksuot jokio woooww kadro... ;// |
as galiu padeti:)
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
dzews2007
2008 8 18 11:39
Kas čia organizuojama Kupiškyje?Aš pats iš PNVZ.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Remigijus Žilinskas
2008 8 20 21:01
Jau paskelbta treciojo „Dodi vasaros" savaitgalio, rugpjucio 29 d. tema – „JAUNYSTES DŽIAZAS" kvieciame visus fotografuoti šia tema ir siusti nuotraukas adresu foto@dodi.lt. Nuotraukas galima siusti iki rugpjucio 27d. Lauksime Jusu darbu. Nuotrauku skaicius neribotas
daugiau informacijos www.dodi.lt
jei turite klausimu rasykite info@dodi.lt
kodel tureciau siusti foto
todel kad sis festivalis yra skirtas jaunimu ir ne tik bet sio festivalio esme kad i visus renginiu galima eiti uz puse kainos t.y. yra teatras, kinas, parodu galerijos bei vakare nemokas koncertas viso sito reikalo jungini nebuvo pamirsta ir fotografija. Jusu atsiusti darbai koncerto metu bus rodomi dideliame ekrane o geriausi autoriai apdovanoti
beje kaip ir buvo rasyta daugiau informacijos www.dodi.lt cia informacija pastoviai atnaujinama
taip kad laukiam jusu darbu
beje foto darbu kiekis yra neribotas
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
aidas a .
2008 8 21 21:41
Remigijus Žilinskas rašo: | Jau paskelbta treciojo „Dodi vasaros" savaitgalio, rugpjucio 29 d. tema – „JAUNYSTES DŽIAZAS" kvieciame visus fotografuoti šia tema ir siusti nuotraukas adresu foto@dodi.lt. beje kaip ir buvo rasyta daugiau informacijos www.dodi.lt cia informacija pastoviai atnaujinama
taip kad laukiam jusu darbu
beje foto darbu kiekis yra neribotas |
Itariu su rinkodara negerai: http://www.dodi.lt/index.php?option=com_expose&Itemid=56
Ideja labai gera, ispildymas .... kaip visada.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Giedrius_In
2008 8 31 17:55
Sveiki, ar ne laikas meeetui? Kaip visada - pirmas mėnesio sekmadienis, 12:00 "Provincija". Šįkart bus rugsėjo 7d.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Walldis
2008 8 31 19:42
Pasistengsim buti ... nors saziningai tai man labiau patiktu sestadienis ...
Ka manot ????
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Giedrius_In
2008 8 31 20:06
Walldis rašo: | Pasistengsim buti ... nors saziningai tai man labiau patiktu sestadienis ...
Ka manot ???? |
man ir šeštadienis gerai
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
Puslapiai: 1, 2, 3 ... 20 21 22 ... 130 131 132
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą